Krampol se rozhodl věnovat jeden díl svého nekonečného pořadu Nikdo není dokonalý gurmánskému vaření. Vystoupit měl v něm právě Pohlreich a modelka Jana Štefánková, která studovala estetiku stolování.

„Pan Pohlreich prohlásil, že do toho jde, a pozval celý štáb do své restaurace. Bylo zrovna poledne, a tak nás všechny pozval na oběd,“ vysvětluje Schmiedberger s tím, že po obědě měl Pohlreich s Krampolem doladit scénář. K tomu ale vůbec nedošlo. „Ještě než nám přinesli jídlo na stůl, nám sdělil, že v pořadu nevystoupí. A zmizel,“ popisuje Schmiedberger.

Krampol byl navýsost otrávený, neboť musel za Pohlreicha narychlo nalézt náhradu. „Ale ničemu jsem se nedivil. Zachoval se k nám tak, jak se prostě chová k lidem ve svém pořadu,“ podotkl jen Krampol s tím, že se k Pohlreichovi dál raději nechce vyjadřovat.

A jeho manažer, který tam byl s ním se dál rozpovídal: „To, že nás pan Pohlreich natahoval a my za ním zbytečně jeli, neboť on prý nestíhá někam dojet, je jedna věc. To, že ale zmizel a nás přišel zkasírovat číšník, tak to nám připadalo nehorázné,“ říká Schmiedberger. A dodává, že jídlo nestálo za nic. „Nebylo to prostě k žrádlu. Česnečka v chlebu studená, řízek tvrdý, bramborová kaše zdrclá a salát přeslazený. A za to jsme každý platili ještě pětistovku. Bylo to drahý jako prase a hnusný ještě víc. A ta jeho nabubřelost?“ je rozčilený ještě teď Krampolův manažer.

A Krampol? „Prostě si nás neoblíbil. Máme oba pořady na jedné televizi. Zbytečně by to vyvolalo dohady, že mu třeba závidím sledovanost,“ vysvětlil Krampol.

„To je pravda, že jsem je pozval, aby se se štábem přišli se mnou dohodnout. Ale až na místě jsem je odmítl. Ano, dali si něco k obědu. Já ale nevím, proč bych to jídlo měl za ně platit,“ reagoval Pohlreich s tím, že pokud jim nechutnalo, je to jejich věc.

Fotogalerie
6 fotografií