„Před pár měsíci jsme se potkali, ale až minulý týden přeskočila jiskra. Já jsem chtěl koupit byt, a místo toho jsem si našel přítelkyni,“ potvrdil Blesku Martucci, že je znovu zamilovaný.

A ne náhodou mu opět do oka padla blondýnka připomínající bývalou popovou princeznu. „Pije neperlivou vodu, to je dobrý, ne?“ narážel Domenico na skutečnost, že se obě ženy v něčem také liší.

Srovnání současné přítelkyně Domenica s jeho bývalkou Krupové nevadí. „Iveta je pro mě člověk, kterého neznám a nemůžu soudit. Na Domenicovi si vážím, že i po rozchodu mluví o Ivetě hezky. Obdivuji ho, protože já sama bych v takovém vztahu nebyla ani den, natož čtyři měsíce jako on,“ svěřila se Blesku Krupová.

„Domenico je oproti českým mužům velmi inteligentní a společenský, okouzlil mě svým italským šarmem,“ dodala Krupová, na kterou Domenico vytáhl stejné »balicí« techniky jako na Bartošovou. Pro bývalou modelku si v nejbližších týdnech italský hrabě připravil výlet do své vlasti a ani koncert na nádvoří jeho zámku není nereálný…

Fotogalerie
10 fotografií