"Rozhodně nepařím tak jako před těhotenstvím. Když jsem pracovně na akci, tak si občas zapálím nebo si dám stříček, ale pak rozhodně nejdu kojit Kryšpína. Vždy si mléko odstříknu a až se mi udělá nové, tak ho teprve nakojím," řekla Blesk.cz Agáta. "Na akcích jsem vždy pracovně, soukromě jsem ještě nebyla. Nejraději jsme doma s Kryšpínem a Mirkem, s nimi jsem opravdu moc šťastná," dodala modelka, která se objevila na křtu dvojcédéčka písniček z interaktivního multimediálního muzikálu Naháči (premiéra 4. října 2011 v GoJa Music Hall).

"Malého hlídá chůva, protože Mirek i já máme do večera práci. Už moc nekojím, dokrmuji ho příkrmy, takže s hlídáním není problém. Až to tady pokřtím, tak se přesunu do svého casina na Můstku, kde se dnes hraje pokerový turnaj. Vidím to tak do deseti a pak domů. Už se mi moc stýská po mých chlapech," vysvětluje Hanychová. Ta se na křtu, kde byli téměř všichni protagonisté muzikálu - Sisa Sklovská, Zbyněk Drda nebo Braňo Polák, dlouho nezdržela.

Zase je ve formě

Agáta prozradila, kdy se provdá za svého snoubence a otec syna Mirka Dopitu. "Svatba bude na mé narozeniny, které mám na konci dubna."

Sedm neděl po porodu je modelka až na jedno kilo zpět na své váze. "Na to, že jsme v těhotenství přibrala 16 kilo, tak to mám rychle dole. Určitě je to díky kojení a kickboxu, který několikrát týdně trénuji. Musím být ve formě, vždyť už za dva týdny fotím kalendář pro České dráhy," usmívá se Hanychová.

Fotogalerie
13 fotografií