"Po boku Carla Coxe jsem si zahrála už podruhé, letos navíc v hlavním čase před Carlem, takže to byla velká výzva. Byl to pro mě jeden z nejlepších zážitků v mé kariéře," vysvětluje proč opustila svou rodinu slavná dýdžejka.

"S Michalem jsme měli pracovní léto, společná dovolená nás teprve čeká. V pátek si ještě zahraju v andělském chrámu, tak říkám mému oblíbenému music clubu Kotnov v Táboře, který byl vybudován ve středověkém hradu a má tak naprosto jedinečnou atmosférou. A po party Be Famous vzhůru do Slovinska. Tam jezdíme každý rok za naším známým, je to tenisový trenér, takže budeme odpočívat nejen pasivně, ale i aktivně," prozrazuje Lucca, která je už zpět u svých kluků.

"Míša začal chodit celkem brzo, už umí říkat táta, auto, mama, děda, co je to. První zub mu sice vyrostl až v roce, teď má ale už tři zuby a další tři rostou," dodává populární djka, které se po návratu z dovolené zavře ve studiu a se svým partnerem a jeho kolegou začne pracovat na svém druhém autorském albu.

"Michal je klávesák a tudíž je mu elektronická hudba blízká, a tak jsme zkusili udělat společnou skladbu. Nakonec byl track, který jsme pojmenovali Japan Sugar, tak úspěšný, že jsme se rozhodli natočit k němu i videoklip, který aktuálně běží i na MTV. Společná deska je dalším krokem," uzavírá Lucca.

Fotogalerie
3 fotografie