Stejně jako jo-jo kolísá váha zpěvačky Báry Basikové. Jednou je nahoře a je štíhlá jako proutek, podruhé dole a kila navíc jsou všude vidět. Zpěvačka už dlouho drží krabičkovou dietu, ale ta zřejmě ztratila na efektivnosti nebo se Bára po večerech dojídá. Její postava nabrala na plnosti, což si Bára asi neuvědomuje a klidně si na vystoupení vyrazí v upnutých leginách, jež rozhodně nezeštíhlují.

Basikové nepomohla ani změna účesu. Své dlouhé hnědé vlasy si nechala ostříhat na krátko. Pážecí střih jí zbytečně odhaluje silný krk a zakulacuje. Báře by se určitě vyplatilo pořídit si stylistu. Její soukromé proměny jsou spíš k horšímu než k lepšímu. A to je škoda, protože Bára patří mezi naše velmi úspěšné zpěvačky. Zpívá v muzikálech (Johanka z Arku, Jesus Christ Superstar nebo Lucrezia Borgia), vystupuje na akcích a dokončuje sólovou desku.

Zpěvačka byla jedním z hostů oslavy 50. narozenin Viléma Čoka v pražském klubu Retro. Kromě ní na pódiu vystoupil Kamil Střihavka, Vašek Noid Bárta, Petr Kolář nebo Michal Pavlíček.

"Ten večer se staly dvě zásadní věci: v průběhu koncertu se křtilo mé new CD Živá voda a oslavil jsem pátý gumy," prozradil se smíchem čerstvý padesátník.

Fotogalerie
6 fotografií