"Bylo to pro mě těžké, ale musela jsem se s nimi rozloučit. Jednoho dne jsme je všechny dala do obrovského pytle, odnesla do divadla, kde si je moje kolegyně rozebraly. Samozřejmě mě to mrzí, protože nakupování bot byla moje závislost, vášeň, měla jsem okolo čtyřiceti párů bot a většinou hodně drahých," prozradila Blesk.cz Basiková.

Video
Video se připravuje ...

Bára Basiková se musela zbavit své sbírky bot s podpatkem Jan Jedlička

Zpěvačka, která na podpatcích chodila vynášet i odpadkový koš, se musela naučit chodit na placatých botách. Luxusní lodičky tak nahradily balerínky. "Nedá se nic dělat, ale zdraví je pro mě důležitější než dlouhé nohy. I když se mi úraz stal loni v červenci dodnes chodím na rehabilitace a bez trvalých následků to neskončí. Jakmile bude všechna léčba ukončena, budu po hotelu, kde se mi úraz stal, požadovat vyplacení bolestného. Už jsem s nimi i s pojišťovnou předběžně domluvena, takže by to neměl být problém," míní Bára. Ta si kotník polámala poté, co v hale řeckého hotelu uklouzla na mokré podlaze.

Po letech experimentování s vlasy se Basiková vrátila ke své původní barvě - čokoládové. "Už mě nebavilo neustále chodit ke kadeřnici, tak jsem si nechala svou barvu. Hodně lidí si myslí, že je to kvůli nové roli v muzikálu Lucrezia Borgia, ale tam si naopak beru blonďatou paruku," říká zpěvačka.