Svoji kariéru nastartovala ve dvanácti letech. U náctileté školačky začal celý kolotoč mezinárodní popularity a velkých úspěchů docela nenápadně. Ewa milovala hudbu a zpěv už od dětství, a tak pomalu sbírala první drobné ceny, jako bylo třeba vítězství v okresní soutěži ve zpěvu ve Frýdku- Místku.

„Já byl tehdy z jejího projevu nadšen. S ostatními členy poroty jsem se ale neshodl, protože oni měli favorita v někom jiném. Rozzlobil jsem se a prohlásil, že jí jako člen poroty věnuju vlastní cenu, a sice nahrání pár písniček nebo alba. Rozhodl jsem se to sám zaplatit,“ zavzpomínal objevitel Farné a hudební producent Lešek Wronka, který si ji v roce 2006 vzal pod svá ochranná křídla.

Brzy z Ewy udělal hlavního koně své hudební velkovýrobny. Přišel velký hit Měls mě vůbec rád, klip často rotoval v televizi, píseň v rádiích a malé třináctileté děvčátko upoutalo stejné staré vrstevníky svou přijatelnou image. Co bylo ovšem nejdůležitější – děvče si udělalo dobré očko i u rodičů svých fanoušků, kteří novou neškodnou, ale talentovanou divu svým dětem jednoznačně schválili...

O několik měsíců později přišel Ewin první koncert a nejvyšší ocenění pro začínajícího tuzemského interpreta – Objev roku v anketě Český slavík 2006. Pod svá křídla si pak Ewu Farnu vzala proslulá Slavice Lucie Bílá a popularita Ewy už byla neodvratitelná... Za svou dosavadní poměrně krátkou kariéru shrábla mladá zpěvačka mnoho českých a polských ocenění, na ty největší pocty však nejspíš ještě jen dojde. „Už nebudu jen malá holčička, co zpívá Měls mě vůbec rád. I když já asi budu pořád trochu dítě, protože jsem trochu šílená,“ uvědomuje si Farna.

Dvakrát zamilovaná...

Krásná, bohatá, úspěšná a chytrá... Není divu, že díky kombinaci těchto vlastností je Ewa Farna (18) idolem mnoha dospívajících kluků. Blíže k tělu si ale pustila jenom dva, lépe řečeno jako partnery přiznala pouze zpěváky Marcuse Trana a současného přítele Tomáše Kluse.

Marcus Tran (25)

Jako první začala média už v roce 2008 spekulovat o Ewině vztahu se zpěvákem skupiny Embassy Marcusem Tranem. Farna jej vehementně popírala, čehož hbitě využilo několik studentíků, kteří se začali vytahovat, že to byli právě oni, kteří zpěvačku připravili o věneček. Změna přišla až s koncem roku 2009, kdy Ewa přiznala svůj první oficiální vztah s Marcusem.

Toho zdědila po zpěvačce Olze Lounové (30) a Tran si novou a mladší partnerku pochvaloval, neboť s ním prý zažívala spoustu povznášejících zážitků pramenících z mladického poblouznění. Pak ale Farna začala mít na svůj protějšek čím dál tím méně času a vztahu příliš nepomohl ani dívčin mnohem výraznější úspěch na českém hudebním poli. Mladá láska se rozpadla a Tran našel útočiště v náručí sexbomby Martiny Gavriely (32).

Tomáš Klus (25)

Ewa dlouho citově nestrádala. Po krátkém prožívaném zklamání z prvního vážnějšího vzplanutí se jí naskytla možnost mnohem vhodnější citové investice, než byl přelétavý začínající umělec. A touto lepší možností se ukázal být zpěvák a hudebník Tomáš Klus, se kterým Farna zažila svou moderátorskou premiéru.

Ta proběhla letos v únoru při předávání cen Anděl 2010 a vůbec to nebyl trapas, naopak milé hudebnické průvodcování večerem. Oba nadaní a stejně úspěšní muzikanti momentálně prožívají velmi spokojený vztah a snad jim nehrozí to, co se už Ewě přihodilo s Tranem – krach z důvodu vzájemné konkurence.

Fotogalerie
15 fotografií