„Ano, je to pravda,“ potvrdila Blesk.cz informaci sama Farna. „Chodíme spolu, ale víc neřeknu, je to moje soukromí,“ dodala Ewa.

Známý autor populární písničky Marie Tomáš Klus v pátek telefon nezvedal, ale vztah potvrdil na sociální síti facebook. Na svém soukromém účtu, ke kterému má přístup jen pár desítek jeho nejbližších přátel, má podle serveru SuperSpy Ewu Farnou označenou jako svou přítelkyni.

Taky spolu s Ewou byli na úterním Barování v pražské Lucerně. Že je mezi nimi něco víc, než je pracovní spolupráce nebo jen přátelství, potvrdil Klus nepřímo tím, že si na košili, přímo na srdce, připnul placku s obličejem Ewy Farné a nápisem fanynka. Podobně to nedávno udělal také zpěvák Vojta Dyk, když si na klopu saka připnul placku se svou milenkou Táňou Vilhelmovou.

Jistou slabost pro Ewu Klus potvrdil již v rozhovoru před udělováním Andělů. Na otázku, zda se mu Farna líbí, Klus odpověděl. „Nosí v sobě cosi nezemského, je proto snadné, aby nejenom utkvěla v paměti,“ řekl muzikant. Ewa se mu vzápětí zapsala nejen do paměti, ale i do srdce. Jeho bývalky jako Karolína Doležalová a Lenka Zahradnická jsou zapomenuty, stejně jako u Farné muzikant Marcus Tran.

Fotogalerie
9 fotografií