Exmilenec Farné Marcus Tran (24) je se svojí kapelou Embassy nominován na cenu Objev roku, ale už dopředu má naplánováno, že se na galavečeru, který uvádí jeho bývalka, nezdrží. Jeho současná přítelkyně Martina Gavriely avizovala jeho vystoupení v klubu blízko pražské Incheba areny, kde se Andělé konají, hned po jejich vyhlášení. Farna se s nevěrníkem Tranem potkala v poslední době podruhé a snažila se udržet dekorum. Dokonce ho před objektivy fotografů objala.

Farna na jevišti působila velmi přirozeně a mile. Každou chvíli svého parťáka Tomáše Kluse odbourávala smíchem nebo naivními vtípky. "Ewě jsem pro štěstí přinesl kytici růží a malého andělíčka na krk, aby aspoň jeden z nás byl během večera v klidu," prozradil spolumoderátor večera Tomáš Klus. Ale ani Tomáš neponechal nic náhodě a také si něco nadělil. Andělský večer bude uvádět v nových sytě modrých polobotkách. "Věřím, že modrá je dobrá," zavtipkoval Klus.

Výstupy Ewy a Tomáše střídaly nástupy umělců, kterých se letos, kdy jde o 20. ročník, na jevišti hodně vystřídá. Na zkouškách se objevili Kryštof, Nightwork, Lucie Vondráčková, Klára Vytisková, s novým projektem se představí Bořek Slezáček s raperem Jakubem Mohamedem Alim nebo Martin Chodúr.

V kompletní sestavě možná dorazí legendární kapela Lucie, která je nominována na cenu album dvacetiletí.

Přímý přenos začíná dnes ve 21 hodin na ČT 1.

Fotogalerie
13 fotografií