Málokdo by v rozzuřené ženě, která na svého syna řve hrubé vulgární výrazy, hledal oblíbenou moderátorku. A přesto Vít tvrdí, že je to ona.

Čejková by se jako matka měla za tuto nahrávku stydět. Vít, který nahrávku pořídil, se také ale jako gentleman nezachoval. Možná už tehdy počítal, že by se drsné audio mohlo jednou hodit...

Co je na nahrávce?

Při výuce o následníku rakousko-uherského trůnu Františku Ferdinandovi se Mirka přestává doma ovládat a hlas zvyšuje tak dlouho, až je z toho řev.

„Teď jsem ti desetkrát řekla, že je to následník rakouského trůnu. Jak to, že znova řekneš českýho. Děláš si ze mě pr**l?“ zuří Čejková. Malý Alex už kvůli mámině vzteku viditelně neví, čí je. „Nedělám,“ hlesne na záznamu synek. Původně nevinná hodina dějepisu se kvůli Čejkové zvrtla ve výuku vulgárních slov. „Neměli jsme žádný práva, mluvili jsme německy, sr*či,“ objasňuje vztekle vyděšenému synkovi Čejková, kterou na konci měsíce čeká rozvod s manželem Markem Vítem (40).

Termín mají stanoven na 30. srpna a jak Čejková, tak Vít doufají, že rozvod bude co nejrychlejší – vzájemně si totiž nemohou přijít na jméno. Ona tvrdí, že ji Vít týral, on oponuje, že si vymýšlí a že žádost o rozvod podal on, protože s ní už nemohl vydržet.

Fotogalerie
1 fotografie