Švarc, s nímž má Březinová dceru Vandu (16) a z předchozího vztahu syna Jana (18), byl údajně už tři dny nezvěstný. Dnes ráno ho policisté našli oběšeného v lesíku na Praze 6. „Na místo jsme vyjeli na základě oznámení. Šlo o sebevraždu oběšením. Případ prošetřujeme, proto nemohu nic víc sdělit,“ potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan s tím, že nemůže uvést jméno oběti.

Podle zdrojů Blesk.cz  je ale mrtvým právě Švarc. Březinová a její manžel měli podle zákulisních informací v posledních měsících rodinné problémy. Když loni v prosinci Marcela pořádala oslavu 50. narozenin, Švarc na ní chyběl.

„Dostali se do krize. Nějak se to zadřelo, Zdenda s Marcelou nemůžou najít společnou řeč,“ prozradili tehdy Blesku lidé ze zpěvaččina okolí. K manželské krizi se tenkrát nepřímo vyjádřila i sama Březinová. „Dejte mi čas. Teď nechci nic řešit ani dělat unáhlené závěry.“

Zdeněk Švarc byl poměrně známým režisérem. V roce 2004 byly pod jeho taktovkou natočeny úvodní dvě série seriálu Rodinná pouta a také režíroval některé díly televizního cyklu 3+1 s Miroslavem Donutilem.

Fotogalerie
14 fotografií