Oslava kulatých narozenin se nesla ve velmi přátelském duchu, proto všechny hosty překvapilo, že chyběl Marcely manžel, režisér a výtvarník Zdeněk Švarc.

„Dostali se do krize,“ prozradili Blesku.cz lidé ze zpěvaččina okolí. „Nějak se to zadřelo, Zdenda s Marcelou nemůžou najít společnou řeč,“ tvrdí známí. K manželské krizi se nepřímo vyjádřila i sama Březinová. "Dejte mi čas. Teď nechci nic řešit ani dělat unáhlené závěry."

693044:gallery:true:true

Když zpěvačka v roce 2004 nafotila akty pro erotický časopis, byl to právě Zdeněk, kdo se manželky zastal s tím, že Marcela není žádná pipina od plotny. Teď je však mezi manžely dusno.

Po celou dobu oslavy se od Marcely nehnul pohledný mladík se strništěm na tváři a kostkovanou šálou okolo krku. "Nevím kdo to je, přišel dřív než já a když jsem odcházela ještě zůstával," řekla Blesk.cz exmanželka Jiřího Krampola Marta, kterou doprovodil syn Martin. Dlouho netrvalo a zjistili jsme, že jde o slovenského muzikálového herce Petera Veslára. Někteří si vzpomenou, že Peter byl jedním z účastníků muzikálové show Robin Hood - Cesta ke slávě.

Marcela se od mladíka nehnula
Autor: Pavel Machan

Oslavenkyně ke svým "abrahámovinám" dostala spoustu dárků. Asi nejvíc se obdivoval její portrét s citátem: Je lepší ztratit se v lásce, než nemilovat vůbec. "To jsem dostala od svého šéfa Emila Ščuky," prozradila Březinová. Mezi hosty se objevila herečka Míša Dolinová nebo malířka Berenika Saudková.

Fotogalerie
5 fotografií