Iveta je na svém synovi hodně fixovaná a jediným přáním nyní pro ni je, aby Artur, kterému právě začínají letní prázdniny, mohl být s ní. Před týdnem, když bezhlavě nocí prchala se svým milencem do Itálie, si z toho zřejmě těžkou hlavu asi ještě nedělala. Artur byl tak od pátku v péči Štaidla, který ho vzal k sobě, přestože se stále zotavuje z náročné operace kyčelního kloubu.

Týden uběhl, Iveta se dosyta vycachtala v moři a začalo se jí stýskat. Proto za sebe vyslala do Čech Martucciho, aby Artura vyzvedl ze školy a přivezl ho do Itálie. Tomu však zabránil otec Artura Ladislav Štaidl. Proč by měl taky svěřovat svého syna cizímu muži.

Hrabě má se Štaidlem problémy

To, že je s předáním Artura problém, potvrdil Blesk.cz sám Martucci. "Pan Štaidl mi nedovolil, abych Artura vzal do Itálie. Ale na druhé straně ho chápu. Nezná mě a je logické, že se bojí syna pustit s cizím člověkem. Souhlasím s ním, já bych se zachoval stejně," řekl hrabě.

Pro Artura si tak nejspíše opravdu bude muset Iveta přijet osobně. Štaidl se totiž s Bartošovou dohodl, že si syna budou předávat pouze oni dva mezi sebou a ne přes třetí osobu. "Zítra musím odletět do Itálie, mám tam povinnosti. Ale pak začátkem příštího týdne bychom se vrátili společně s Ivetou a ona, jako matka, by si vzala Artura. Mohli bychom to třeba řešit i zplnomocněním, ale když přijede osobně, tak to bude lepší," řekl Domenico Blesk.cz.

Fotogalerie
35 fotografií