Maturovala na sportovním gymnáziu v Jilemnici, vyrůstala však v Novém Městě na Moravě na Žďársku. Na Vysočině její otec Zdeněk ještě donedávna zastával funkci předsedy Krajského svazu lyžařů. Na luxus si Lenka potrpěla už v Novém Městě na Moravě.

Za manžela si tam vzala majitele jedné z největších sítí hracích automatů v Česku. „Taky ho připravila později při rozvodu o pěkný prachy,“ práskla na Lenku Blesku bez ostychu jedna z jejích známých. Po rozvodu Lenka Gabrielová odešla do Prahy.

Fotogalerie
14 fotografií

„Umí v tom chodit, okamžitě si nabrnkla Matthiase Kahla, otce zpěvačky Debbie. Ten jí za fůru milionů pořídil luxusní mezonetový byt. Lenka se také pustila do podnikání,“ popisovala další kariéru ještě nedávno tajemné blondýny její známá.

Lenka se stala výhradní zástupkyní výrobce luxusních německých postelí pro Česko. Prodávala nábytek včetně bytových doplňků. Blesku se však podařilo zjistit, že její fi rma je už nějaký čas v insolvenci. „Díky Debbie se dostala mezi zpěváky a herce, se kterými se ráda ukazuje. Matthiasovi už prý taky dala košem,“ tvrdí její známá. Že by teď Lenka zatoužila po italském aristokratovi Domenicovi?