Alice byla jednou z kmoter nového kosmetického salonu v Mánesově ulici. Oblékla si na sebe šaty od Escady a doplnila je o extravagantní růžové rukavice. Alici slušelo i čerstvé opálení, které si přivezla z dovolené z Kanárských ostrovů. "Byli jsme šestnáct dní na Tenerife, naši známí tam mají chatu," prozradila Bendová.

Teď  Alici přibyde velké tetování na zádech. "Půjde to po páteři dolů, bude to datum narození Aličky a znamení Vašíkovo a její, tetovat se nechám tak za dva týdny, to bude bolet," přiznala Blesk.cz Bendová. Alice tedy bude mít na zádech i jejich znamení raka a býka. "Bejk to bude hodně drsnej, protože Alička je drsná," dodala.

Fotogalerie
4 fotografie

Sedm kilo už mám dole, zhubnu ještě pět

Bendová se také pochlubila, že díky neinvazivním liposukcím zhubla už sedm kilo a hodlá v tom pokračovat. "Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, tak nemám moc času o sebe tak pečovat. Nově jsem zhubla sedm kilo, pomohly mi liposukce pomocí zmražení. Chtěla jsem zhubnout a ještě chci zhubnout pět kilo, k hubnutí mám materiálu ještě hodně," řekla se smíchem Blesk.cz Bendová.