"Myslím si, že už není reálné, aby se mi stalo něco horšího, to načasování, co se pak stalo mezi mnou a Matějem, bylo nejhorší ze všech. Nebyl to ten správný moment, to z toho důvodu, že jsme fakt prožívali renesanci našeho vztahu. Matěj mi byl najednou nejbližší, o to víc to pak zamrzí," mluvila otevřeně o nevěře partnera, který Daru podrazil v době, kdy si myslela, že to bude právě on, se kterým stráví zbytek života.

Ten zbytečnej vrz už je za mnou

Nejvíce pak Daru zamrzela Matějova slova, když začal nevěru obhajovat tím, že spolu s Darou už půl roku nežijí a že si může dělat, co chce. "Mě fakt, než ten zbytečnej vrz, štve to, co následovalo potom. To mi přišlo mnohem necitlivější a zbytečný. Mně by pomohlo, kdyby se k tomu vůbec nevyjadřoval a neobhajoval to slovy, no a co, vždyť spolu nežijeme, je to moje svoboda, můj život."

Když se Rolins vrátila z Ameriky, Homola ji přes média nařknul z toho, že mu unesla dceru Lauru. To už Dara jen tak nevydýchala a musela Matějovi oplatit stejnou měrou a také se vyjádřila pro média, i když nerada.

Fotogalerie
7 fotografií

Nebudeme se trápit po soudech

"Naštvalo mě to, přečíst si tohleto. Že co zamýšlím s naší dcerou a ještě jsem tě chtěl upozornit, že si nám unesla dítě, tak to mi přišlo necitlivý a úplně zbytečný. Nakonec to ale vypadá, že se domluvíme a vyjdeme si vstříct, než abychom se trápili po soudech," řekla Dara s tím, že návrat k Matějovi rozhodně nehrozí.

Rolins se ale nebrání trávit společný čas ve třech kvůli dceři Lauře. "Nepatřím mezi ženy, které se budou mstít přes dítě, chci a trvám na tom, aby byl Matěj s Laurou v pravidelném kontaktu. Musíme si akorát domluvit řád, na kterém já trvám," uzavřela spory okolo péče o dceru známá zpěvačka.