Rolins
Autor: reprofoto Playboy
DARA ROLINS (38): DÍTĚ, ROZCHOD A SMRT PŘI NEHODĚ

Čím se na první pohled nejvíc liší více než deset let stará Dara Rolins od té současné? Přece ňadry! Ve starém vydání pánského časopisu totiž známá zpěvačka ukázala tehdy ještě přírodní dvojky, ze kterých jsou dneska po úpravě plastických chirurgů pevné čtyřky. Také si nechala lehce upravit nos. Jinak se Dara za celých 11 let vzhledově příliš nezměnila. A i po velkém množství práce a porodu dcery Laury (2) je stále krásná.

Několik vrásek jí však přidělali partneři. Nejprve se jí nevyvedl vztah s hokejistou Jaroslavem Bednářem (34) a poté ani se zpěvákem Matějem Homolou (37), se kterým má již zmíněnou dceru. Loni měla také mnoho starostí se soudními tahanicemi kvůli vlastní dopravní havárii, při níž zemřel třiašedesátiletý muž jedoucí na mopedu. Soud ale trestní stíhání Dary nakonec zrušil.

Kristelová
Autor: reprofoto Playboy

KATEŘINA KRISTELOVÁ (31): JEJÍ ŽIVOT S HOKEJISTY

Za pouhé dva roky stihla moderátorka Kateřina Kristelová kromě svůdných fotek pro Playboy nafotit ještě dva kalendáře. V jejím osobním životě pak nastalo mnoho změn. Před dvěma lety ukončila sedmiletý vztah s hokejistou Lukášem Filipem. U hokeje ale zůstala a ještě tentýž rok se dala dohromady s hokejistou Martinem Tůmou. Za toho se loni v dubnu provdala a v září mu porodila dceru Claudii.

JANA ŠTEFÁNKOVÁ (36): ODCHOD ZE SHOWBYZNYSU

Na střední škole se Jana věnovala atletice. Během tréninků ale zjistila, že její postava a vzhled mají mnohem větší šance uspět někde jinde, a zkusila

Štefánková
Autor: reprofoto Playboy
modeling. Ze začátku sice bez většího úspěchu, ale časem si jí všiml fotograf pro Playboy. Jenže krásná blondýnka ze Zbožic u Havlíčkova Brodu se nechtěla fotit nahá a nabídku odmítala. Nakonec ale přece jenom kývla a udělala dobře. Nejdřív se jako vůbec první Češka stala Playmate roku, fotila i pro americkou verzi časopisu.

V tomto období se také setkala se svým budoucím mužem Ernstem Pindurem, společně se odstěhovali na Seychelské ostrovy a podnikali. Jana tam dokonce hrála i národní fotbalovou ženskou ligu. Na konci devadesátých let se ale často vracela zpět do Čech uvádět lechtivý pořad na Nově s názvem Peříčko. V posledních letech si pak pohledná moderátorka našla nového partnera, podnikatele Reného Taubera, se kterým má dvě děti. A i když se ze showbyznysu stáhla do ústraní, občas na nějakou menší nabídku na moderování kývne i dnes.

Gavriely
Autor: reprofoto Playboy

MARTINA GAVRIELY (32): ZE SEXBOMBY MODERÁTORKA

Těsně před koncem roku 2008 se sexbomba Martina Gavriely rozešla po více než pěti letech s hokejistou Radkem Dudou. Poté vystřídala několik mladších partnerů. Před dvěma měsíci se dokonce provalilo i to, že udržuje poměr s partnerem Ewy Farné Marcusem Tranem (25).

Co se pracovní části života týče, tak vedle modelingu se maminka dvou dětí od loňského července věnuje i moderování VIP zpráv na Primě. A jde jí to velmi dobře!

MICHAELA DOLINOVÁ (46): ROZVOD S MANŽELEM PO 15 LETECH

Dolinová
Autor: reprofoto Playboy

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová si od svého pózování pro Playboy vyzkoušela mnoho profesí. Moderovala Snídani s Novou, předpovídala počasí jako televizní rosnička, hrála v seriálech Ulice a Ordinace v růžové zahradě a dodnes hraje v několika divadlech.

Před dvěma lety na podzim také zažila jeden velký životní zvrat. Rozvedla se tehdy po dlouhých patnácti letech se svým partnerem Jaroslavem, se kterým má dvě dcery, Terezu a Julii. Bývalého manžela potom nahradil předseda Městského soudu v Praze Jan Sváček.

Belohorcová
Autor: reprofoto Playboy
ZUZANA BELOHORCOVÁ (34): PO KRIZI SE NARODILA SALMA

Pár měsíců po odhalení svého těla pro pánský časopis dostala Zuzana Belohorcová nabídku moderovat ve slovenské verzi reality show Big Brother. Loni pak mohli čeští diváci vidět Zuzanu s přítelem Vlastou Hájkem v zábavném pořadu Čápi s mákem. Vlasta a Zuzana tvoří pár už přes tři roky. Mají spolu dceru Salmu, kterou půvabná blonďatá moderátorka přivedla na svět na začátku loňského února.

Předloni pár překonal velkou krizi. Bývalá modelka Lucie Svitáková totiž veřejně tvrdila, že jsou s Hájkem dlouhá léta milenci. Zuzana si ale odmítala Hájkovu nevěru přiznat. „Je to všechno vykonstruované a svému příteli důvěřuji,“ tvrdila tehdy.

Jeníčková
Autor: reprofoto Playboy

EVA JENÍČKOVÁ (46): NOVÝ ŽIVOT S REŽISÉREM

Eva Jeníčková alias Vendulka Utěšitelka z Básníků si ještě v roce 2006 stihla střihnout roli Mariky v pokračování filmu Sněženky a machři. Při natáčení přitom potkala svou novou lásku, režiséra Viktora Tauše. Problém byl, že Eva se do té doby ještě nestihla rozvést. K rozvodu s americkým instruktorem bojových umění Markem Mikitou došlo až na začátku roku 2009.

Partyšová
Autor: reprofoto Playboy

GÁBINA PARTYŠOVÁ (32): NAHÉ FOTKY JÍ PŘINESLY ŠTĚSTÍ

Dalo by se říct, že odhalené fotky nadělila moderátorka Gábina Partyšová svému muži Josefu Koktovi jako svatební dar. Na konci července 2006 se totiž vzali ve francouzském Cannes. O rok později se jim pak narodil syn Kristian.

V profesním životě se Gábina věnuje hlavně moderování a zpěvu. Své poslední album Gabriela vydala před třemi lety. Už dva roky také dělá reportáže z večírků pro pořad Top Star na Primě, v roce 2009 si zahrála malou roličku ve filmu Ulovit miliardáře.