Dara do USA odletěla už na začátku listopadu, poté na veřejnosti provalila nevěra jejího partnera Matěje Homoly (37). Zpěvačka se zhroutila, sbalila dceru a utekla okamžitě pryč. S nevěrným Matějem nechtěla Dara být pohromadě ani v Česku. Po letní autonehodě, při níž pod koly jejího vozu zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), tady Rolins už nic nedrželo.

„Pro Daru to byly první Vánoce bez rodiny,“ prozradila Blesku kamarádka Rolins. „Loni byla na svátky s Laurou a Matějem u jeho rodičů. To byly jejich první a zároveň i poslední společné Vánoce,“ řekla smutně kamarádka a dodala: „Dobře že odjela. Alespoň si tam odpočine a nabere novou sílu. Kdyby byla na Vánoce u své rodiny, tak by stejně neměla klid, vzhledem k tomu, jak se Matěj zachoval.“

Homola svou nevěrou Daru v podstatě z Česka vyhnal. Jindy silná zpěvačka se dostala psychicky na dno. „V Čechách jsem opravdu zůstat nemohla. Zabilo by mě to. Přivítání nového roku u moře se mi sice nelíbí, ale jiné východisko není. Doma bych se okamžitě vrátila zase na začátek,“ vzkázala ještě Blesku Rolins. „Je v kontaktu jen s nejbližšími, a to ještě ne moc často. Nechce vůbec s nikým mluvit,“ vysvětlila manažerka Eva Skallová.

Fotogalerie
4 fotografie