„Odstěhovala jsem se a odjíždím na dlouhou dobu pryč,“ potvrdila Blesku Průšová, která byla několikrát viděna s jiným mužem.

Pár do poslední chvíle tajil, že už jsou od sebe. Teprve v úterý podvečer Konvalinka vydal prohlášení, že se jeho žena odstěhovala z domu v pražských Chabrech do svého vinohradského bytu. „Žádná třetí osoba v tom není, snažíme se vyřešit, co s námi bude dál. Jednou z možností je rozvod,“ připustil. „Žádost o rozvod podána není ani z jedné strany. Já teď víc řeším to, že odjíždím na dlouhou dobu pryč,“ upřesnila Průšová.

Mají se pořád rádi

Manželé společně dorazili na křest kalendáře Jakuba Ludvíka, který s fotografem Průšová nafotila na Kubě, a předstírali, jak mají dobré vztahy. „Máme se pořád rádi,“ tvrdili dokonce. Navzájem se ale ostražitě hlídali, a když jeden z páru hovořil s někým z médií, druhý okamžitě přiskočil a kontroloval, aby se bývalá drahá polovička moc nerozpovídala.

Fotogalerie
2 fotografie

Vladimír Konvalinka nebyl během posledního roku s manželkou ve společnosti vidět, častěji vyrážel na pánské jízdy, mj. s milionářem Michalem Červínem. Kateřina Průšová se podle informací Blesku vídá s Davidem Martínkem, synem kontroverzního podnikatele, který se věnoval i oblasti showbyznysu. Davidův bratranec Lukáš Martínek chodí se zpěvačkou Markétou Poulíčkovou.

Průšová tvrdí, že teď nemá chuť řešit partnerské vztahy, ale soustřeďuje se na práci. „Mám ještě přehlídku prádla v klubu Volcano a focení kalendáře Krásy Prahy a 25. září odlétám do Panamy, kde mám nasmlouvanou práci. V Americe mám zakázky pro kosmetické firmy, budu tam až do prosince,“ řekla Průšová.