Kvůli svému nízkému věku (v Americe je osobě mladší 21 let zakázáno podávat alkohol, pozn. red.) nemohla v Las Vegas, kde měsíc bojovala o titul Miss Universe, ani zapít svůj úspěch. Dívky jsou v těchto soutěžích maximálně střežené, a tak si tam Jitka nemohla užít ani přítele Mirka Cipru, který se za ní do města hazardu přijel na týden podívat. „Trochu jsem si připadala jako ve vězení, ale taková jsou pravidla soutěží,“ míní Jitka.

Missky ovládly parket

Kráska, která skončila v první patnáctce, nakonec svůj úspěch zapila o víkendu ve vyhlášeném podniku SaSaZu, kde se konala party k 52. nedožitým narozeninám popového krále Michaela Jacksona. S Mirkem a přáteli, modelkou Kristýnou Lebedovou a radním Milanem Richterem nejprve poseděli u vína v oblíbené asijské restauraci, a pak se přesunuli na party do klubu. Obě missky po několika drincích ovládly taneční parket.

Noc s Michaelem Jacksonem si nenechal ujít Sámer Issa s kamarádkou, exotickou modelkou Ndeshi. "Musel jsem jí půjčit své oblečení, aby zapadla,“ prozradil se smíchem Sámer.

Herečka Eva Ujfaluši přišla s manželem Jurajem. „Po dlouhé době jsme sehnali hlídání pro naše dcery, tak jsem si vyrazili,“ tvrdí bývalá švagrová fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

Fotogalerie
1 fotografie