Názor čtenářů: Kautmanová je vypočítavá zlatokopka

"Že Barbara jde jen a pouze po penězích, to byla i podstata celé soutěže. A že si Červín vybral z oněch adeptek právě tu nejhorší, to je jeho blbost, za kterou platí. (...) Přál bych Barbaře, aby pořádně narazila a o ty vysouzené peníze brzy přišla. Partner se jí teď bude hledat hodně těžko, po tom, jak ze sebe dělala slavnou," píše diskutující Jindraa.

"Hned jak jsem Barbaru spatřil, tak mi bylo jasné, že je to poctivá česká zlatokopka, která musí co nejrychleji pro své zajištění uhnat Červína k dítěti. A že to moc dlouho netrvalo," nešetří kritikou další ze čtenářů.

"Myslím si, že jí o to děcko ani nejde. Děcko mohlo zůstat u otce a bylo by líp, bohužel soudy rozhodují, jak rozhodují s z nějakého psychopatického důvodu nechávají velmi malá děcka u matky, ať je jakákoliv. Chudák dítě, co z něj asi vyroste," přidává se čtenář s přezdívkou Trip.

Názor čtenářů: Červín nechce Barbaře platit

"Udělá to chytře. Nadělal si všude dluhy a musí je samozřejmě zaplatit, a to nejlépe z majetku. Pak požádá o vyživovací povinnost svou manželku. Ani on není žádné ořezávátko, určitě mají předmanželskou smlouvu a na rozdíl od Zlatokopky umí ve financích chodit. Pak jí právník nabídne mimosoudní vyrovnání, jinak se Červín nechá živit třeba rodiči. Uvidíme, kdo má lepší právníky. Ale sázím na Červína, že s ní vydrbe," myslí si diskutující s přezdívkou Rosomák.

Aleš1 má podobný názor. "Zatím to vypadá, že Barbara nakonec dostane tak čtyři tisíce měsíčně. Červín cílevědomě směřuje k tomu být prohlášen za socku. Děvenka to špatně spočítala,"píše.

"Myslím, že je Barbara zbytečně skromná. 10 tisíc měsíčně pro nezaopatřené dítě a matku je téměř směšné, dítě by rozhodně nemělo strádat a také ne matka, která na sebe vzala břímě jeho výchovy. Červíne, styď se za svou hamižnost," ozývá se v diskusi.