Na podzim 2007 opanovala české televize milostná reality show Vem si mě. V ní si milionář Michal Červín vybíral z hejna uchazeček ženu, se kterou by chtěl strávit zbytek svého života.

Fotogalerie
7 fotografií

Na konci října už si vybíral jen ze dvou žen – sympatické studentky Libušky Markové a ambiciózní podnikatelky Barbary Kautmanové. Právě ta nakonec u milionáře s červeným Ferrari zvítězila a odjela s ním na zásnubní cestu na Maledivy. Tam ze sebe čerství milenci po celou dobu téměř neslezli a zdálo se, že tahle láska opravdu vydrží na celý život.

Miminko na cestě

Už v lednu 2008 pak Červín s Kautmanovou světu nadšeně oznamují, že spolu čekají narození miminka. Rozárka přichází na svět v září téhož roku a zdá se, že tahle selanka bude trvat věčně. Jenže už krátce po porodu se z okolí páru ozývají hlasy, které tvrdí, že rozhodně nejde o takovou idylu, jak to vypadá na stránkách novin. „Michal na Barbaru dost kašle. Furt je někde s kamarády a ona se musí starat o dítě úplně sama,“ tvrdí jedna z kamarádek Kautmanové.

Přichází krach

Na jaře 2009 už kdysi hvězdný pár oficiálně potvrzuje krach. „Máme rozdílné představy o životě. Odstěhovala jsem se od Michala ke své matce do Nového Jičína,“ přiznává Kautmanová Blesku. Zároveň ale není co se konce lásky týká úplně kategorická. „Kdyby se některé věci změnily, tak by to možná vrátit šlo. Ale v nejbližší době to asi nepůjde,“ ještě dodala v dubnu 2009.

Jenže místo usmiřování mezi Červínem a jeho láskou z televize vypukla válka o dceru. Červín se navíc nechává vyfotit ve společnosti vnadné černovlásky a Kautmanové dochází trpělivost. „Červín mi byl opakovaně nevěrný. Podváděl mě celou dobu a vůbec se nestará o dceru,“ říká rozzlobená Barbara.

Rozvod a boj

„Barbara mi dceru vzala a nechce mi jí půjčovat,“ kontruje Červín. Tichá válka o Rozárku pak za občasné účasti médií vlastně trvá do současnosti. A smír na obzoru díky drsným vyjádřením obou stran rozhodně není. „Tu ženskou mi byl čert dlužný,“ nebere si servítky Červín.

„Alimenty Michal platí až když ho o ně upomínám a o Rozárku vůbec nejeví zájem. Vztah s ním byla asi největší chyba mého života,“ kontruje Kautmanová. Tenhle kdysi tak pohádkový vztah k happy endu rozhodně nespěje.