„S Michalem to prostě nejde. Alimenty sice s připomínkami platí, ale to je jediná jeho aktivita vůči jeho dceři Rozárce,“ řekla Barbara Blesku. Červín se však hned ohradil. „Tu ženskou mi byl čert dlužnej,“ reagoval s tím, že tvrzení Barbary, se kterou se dal dohromady díky reality show Vem si mě!, jsou holé nesmysly a on jen doplácí na její vypočítavost.

Spojuje je dcera Rozárka

Barbara s Michalem nemůžou najít společnou řeč ani kvůli dceři Rozárce (1,5). „S panem Červínem mají společné jen DNA a to, jak roste, jak se jí daří a kde bude bydlet ho vůbec nezajímá,“ svěřila se Blesku Barbara. „Početí našeho dítěte nebylo vůbec plánovaný. Kdyby mě dva měsíce po soutěži neuvedla do role otcovství, tak už by dávno bylo po našem vztahu,“ přiznal ale Michal Červín. „Měla se u mě jako prase v žitě,“ dodal.

Podvody s autem

To ale Barbara, kterou Michal během jejich vztahu několikrát podvedl, popírá. A teď prý navíc Kautmanová musí čelit i nepříjemným anonymům. „Kvůli Michalově způsobu práce mi chodí výhružky. A to není vše. Musím poslouchat i nechutné urážky z Michalovy strany kvůli mnou financovanému autu, na které byl spáchán úvěrový podvod a od kterého se samozřejmě distancuje a na jehož následky doplácím já,“ přiznala Barbara.

Proti tomu se ale Michal tvrdě ohradil. „To auto jsem jí daroval, nemusela za něj dát ani korunu,“ vysvětlil Blesku s tím, že podvod byl skutečně spáchán, ale na něj. „Člověk, který si ode mě auto koupil ho bez mého vědomí profinancoval u leasingové společnosti na základě fiktivního podpisu, přestože auto stále nebylo převedené na magistrátu. Asi po měsíci jej vrátil, že ho nechce kvůli smyšleným technickým závadám. V současné době se spor řeší u leasingové společnosti,“ dodal.

Fotogalerie
2 fotografie