Prožil s ní love story při natáčení fi lmu Fontána pre Zuzanu 2. Vzpomínky na sex tehdy ženatého zpěváka a zadané herečky mohou znovu ožít, až spolu začnou opět vystupovat.

"Pal’o ztratil hlavu a Eva taky. Rychle skončili v posteli. Co kdyby stará láska zase vzplanula," říká člověk z Haberova okolí. Habera se již od května nebezpečně přiblíží Vejmělkové při šňůře megakoncertů Fontána pre Zuzanu 2. Ona bude moderovat, on zpívat. »Pecky« z kultovního fi lmu, které předvedou vedle Habery Jožo Ráž, Lucie Bílá či Vašo Patejdl, mohou na Haberu zapůsobit jako sexuální droga. Atraktivní »Píšťalka « z filmových Básníků ho může znovu přivábit.

Před patnácti lety ve Vysokých Tatrách se museli před kamerou líbat, osahávat a myslet na sex. Všechno tak dopadlo i v reálu. Eva tehdy už léta chodila s režisérem Dušanem Rapošem (55). Když však ona ani Pal’o nemuseli být na place, šli si užívat do zpěvákova pokoje v hotelu. A Dušan je načapal v baru, jak se líbají. Padala ostrá slova,“ říká zdroj ze štábu. Začalo to už tím, že oba představitelé hlavních rolí se před kamerou líbali déle, než bylo potřeba. Habera po natáčení Evu nechal a ta skončila brečící v náručí režiséra, kterého si pak vzala. Zpěvák se rozvedl a později si našel Danielu Peštovou, která mu porodila Ellu (6). „Daniela může doufat, že Pal’o podruhé do stejné řeky nevstoupí,“ svěřila Blesku kamarádka topmodelky Peštové.

Fotogalerie
1 fotografie