Mezi 64 068 hlasujícími v divácké soutěži vylosovali za přítomnosti státního notáře výherkyni sumy 150 tisíc Sk (4 979,08 €). "Výherkyní esemeskového hlasování se stala Zuzana Kuzmiaková, Drotárska 19/B, Bratislava. Gratulujeme!" zaznělo z úst herce Petra Marcina. V tu chvíli většinu diváků přítomných v hledišti ani před obrazovkou určitě nenapadlo, že by výherkyni mohli znát.

Jaký to byl pro všechny šok, když se zjistilo, že tou šťastnou je dcera jednoho z nejpopulárnějších slovenských zpěváků Pavola Habery! Zuzana se totiž letos v květnu vdala za Lukáše Kuzmiaka (24) a od té doby používá manželovou příjmení.

Fotogalerie
4 fotografie


Je to všechno jen náhoda?
Martin Šesták, tiskový mluvčí produkčního domu Forza, který anketu Slávik 2008 organizoval, tvrdí, že výherci jsou po právní stránce v absolutním pořádku: "Losování proběhlo před televizním přenosem pod dohledem notáře a následně byl sepsán notářský zápis o správnosti losování. Paní Kuzmiakovou jsme už ohledně výhry kontaktovali a pogratulovali jí."

Novému Času sa podařilo se šťastnou výherkyní 150 tisíc Sk telefonicky spojit, ale tvrdila, že se momentálně nachází v Rakousku a nemůže mluvit. Podle neoficiálních informací byla nečekanou finanční výhrou zaskočena a stydí se ji převzít. Takhle to totiž vypadá, že Habera nemá dost fanoušků.

A kolikátý vlastně Paľo v anketě skončil? Se 6385 hlasy se mezi muži dostal na čtvrté místo.