Šťastné období manželů Kuzmiakových je dávno pryč. Trvalo pouhé 4 roky a ani fakt, že spolu Zuzana a její manžel Lukáš Kuzmiak (26) mají tříletého syna Matthiase, je neudržel pohromadě. Nejdříve se spekulovalo o tom, že důvodem rozpadu jejich manželství je Zuzanina touha po nočním životě a nezávazné zábavě.

Podle všeho ale za krachem jejich lásky zřejmě stojí instruktor fitness Tomáš, se kterým podle zdrojů ze Zuzanina okolí randí už několik měsíců. „Před pár dny se vrátili z dovolené v Itálii, kterou trávili společně ještě s několika dalšími kamarády,“ řekl zdroj internetovému serveru Topky.sk.

Jistým důkazem jsou i fotografie, na kterých je Zuzana spolu s novým milencem zachycena. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ nechtěl se Tomáš přiznat. Zuzana byla o trochu sdílnější, ale zda je to pravda, také nepotvrdila. „Jasně, že se známe, je to kamarád jako každý jiný. Vše o našem vztahu jsou pomluvy. Momentálně nejsem zadaná, vždyť jsem stále ještě vdaná,“ snažila se Kuzmiaková uvést vše na pravou míru.

Manžel Lukáš se k celé záležitosti raději nevyjadřoval. Asi si o tom myslí své, protože jak se říká, kamarád taky rád..

Fotogalerie
7 fotografií