Ze známého rockera se tak stal poprvé dědeček před více jak dvěma lety. Na vnuka je náležitě pyšný a i když má nyní svou rodinu s topmodelkou danielou Peštovou, se svou dcerou Zuzanou je stále v kontaktu. Vždy když zpěvák cestuje na Slovensko, jeho první kroky míří za malým vnoučkem Mathiasem.

Dcera Habery Zuzana se vdávala téměř před čtyřmi lety a své první děťátko přivedla na svět rok po svatbě. A tak ze svého otce udělala dědečka. Spolu s manželem Lukášem žijí na Slovensku a ze Zuzany je matka na plný úvazek. Mateřství si užívá plnými doušky.

"Teď už ano, čím je malý starší, tím více si ho užívám. Ale první dva roky byly pro mě těžké. Zatím to je nejtěžší práce, jakou jsem kdy měla, ale zároveň i nejvděčnější," řekla Novému Času Zuzana.

Fotogalerie
3 fotografie

Mathias má jen dva a půl roku, ale už nyní je velkým cestovatelem. Polovinu zimy strávil se svou maminkou u babičky, Haberovy exmanželky Nadi, ve slunečném Los Angeles. Prozatím však Zuzana žádné cesty neplánuje, Haberův vnouček půjde totiž poprvé do školky.

"Zatím půjde jen na půl dne a já se budu opět moci trošku pracovně realizovat," poznamenala dcera slavného zpěváka. Ten žije se svou partnerkou, topmodelkou Danielou Peštovou v Praze a vychovávají spolu tři děti. "Když má táta cestu na Slovensko, vždy se zastaví. Když se náhodou déle nevidíme, stále jsme v telefonickém kontaktu," dodala Zuzana.