Bára Basiková (45)

Bára Basiková čeká své třetí dítě!
Autor: Petra Ficová

Báře Basikové čekání na miminko rozhodně prospívá, celá jen kvete. Teď je již v 7. měsíci, svého třetího potomka, kterého čeká s manželem Petrem Polákem (30), na svět tedy přivítá v březnu. Z prvního vztahu má již dvě dcery, dvojčata Annu a Marii (15). Bude to teď kluk?


Andrea Verešová (27)

Těhotenství Andree sluší, dceři Vanessce chce pořídit ještě dva sourozence.
Autor: Blesk - Jindřich Starý

Na druhé miminko v pořadí už se těší i modelka Andrea Verešová, porodit by měla také v březnu. S manželem Danielem Volopichem už má holčičku Vanessku (2). I v pokročilém stadiu těhotenství Andrea stále vypadá výborně, pracuje, a dokonce už plánuje třetí miminko v pořadí!


Daniela Peštová (37)

246658:gallery:true:true

Topmodelka Daniela Peštová porodí v březnu, bude to již její třetí dítě. Informaci o svém těhotenství dlouho tajila, potvrdila ji až její nevlastní dcera Zuzana. Se svým prvním mužem sexy Daniela splodila syna Yannicka (12), s nynějším manželem Palo Haberou pak mají holčičku Elišku (6).


Martina Poulíčková (29)

271104:gallery:true:true

Bývalá modelka, které smyslné pózy nejsou cizí ani dnes, se svým manželem Richardem Krajčem očekává svého prvního potomka, narodí se v dubnu. Kvůli tomu, aby mělo miminko zákonné rodiče, se Poulíčková za Krajča na konci loňského listopadu tajně a narychlo provdala!


Michaela Maláčová (37)

236260:gallery:true:true

Prezidentka České Miss Michaela Maláčová čeká již třetí dítě v pořadí. Zprávu o jejím těhotenství přinesl v listopadu Blesk.cz jako první! Bývalá královny krásy svému partnerovi, podnikatelu Zdeňku Bakalovi, miminko porodí v květnu.


Tereza Maxová (37)

262539:gallery:true:true

V očekávání je i topmodelka Tereza Maxová. Svému příteli, tureckému realitnímu podnikateli Dominiku Burakovi údajně v červnu porodí holčičku. Z manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem už má Maxová syna Tobiase (8).