Zdá se, že Sámerovy zkušenosti s drogami jsou mnohem bohatší, než je ochoten připustit! Jak ale říká, chce se polepšit...

Sámer Issa včera Blesku tvrdil, že tvrdé drogy nikdy nezkusil. Připustil jen jediné jednorázové 'šňupnutí' kokainu. "Marihuanu někdy kouřím. Ale pervitin a heroin?! To je stoprocentně vyloučeno," tvrdil Blesku. "Jak bych mohl fungovat, kdybych byl na tvrdých drogách?" protestoval.

Toxikologický rozbor určený pro vyšetřování případu, kdy zpěvák zkolaboval při návštěvě děčínské diskotéky Škuner, ale uvádí pravý opak. Někdy v období tří měsíců před incidentem se zmíněné tvrdé drogy musely dostat Sámerovi do těla. Tak dlouho jsou totiž zjistitelné...

I přes tíhu důkazů Issa ale stále tvrdí, že mu na diskotéce musel někdo 'dát něco do pití'. Zda to bylo skutečné možné, nyní z toxikologického rozboru zkoumá soudní znalec.

Po zveřejnění případu šel zpěvák přesto do sebe. "Bylo to pro mě poučení. S bujnými mejdany skončím," řekl Blesku na večírku, kde popíjel pivo a tequilu a vášnivě se líbal se svojí staronovou milenkou Agátou Hanychovou.

Že by právě spolu s ní změnil známý bouřlivák svůj životní styl?

Více o jejich staronovém vztahu se dozvíte zde!