Jak Blesk informoval, jeho představitel Martin Trnavský (37) se znelíbil scenáristickému týmu a právě dotáčí své poslední scény. Jeho odchod ovšem vyvolal ve štábu velkou nevoli a několik jeho členů se dokonce postavilo proti hercově odchodu!

Fotogalerie
4 fotografie

"Neznám přesné podrobnosti, ale něco jsem o tom zaslechl. Každopádně mě to potěšilo. Po mé poslední klapce pro mě složili a zazpívali písničku a zahrnuli mě dárky. Dost mě to dojalo." přiznal Trnavský, který doplatil na to, že občas zasahoval do scénáře. (Rozhovor s Martinem si přečtěte zde.)

Přestože s odchodem oblíbené postavy, která dosud nepříliš známého brněnského herce katapultovala mezi největší televizní hvězdy, podle informací Blesku nesouhlasila řada spolutvůrců seriálu, scenáristé si prosadili svou a Trnavského nechají zemřít tragickou smrtí pádem ze střechy zimního stadionu.

"Mrzí mě to, ale život jde dál. Byla to fajn zkušenost a reakce diváků jsou taky povzbudivé. Zrovna před pár dny mě oslovily dvě dámy v supermarketu. Prý se přestanou koukat, až v Ordinaci nebudu, tak jsem je pozval do divadla," dodává s úsměvem Trnavský, který teď se svou seriálovou partnerkou Barborou Munzarovou připravuje premiéru pro své divadlo Frída.


Trnavského smrt? Tragický pád kvůli Valšíkovi!

Jeho konec v seriálové Ordinaci v růžové zahradě bude krutý! Herci Martinu Trnavskému coby Janu Hakenovi nastanou velké problémy poté, co ho Jindřich Valšík doslova profesně zničí. Haken bude nucen vzít práci na výškových stavbách. Hakenův kolega, horolezec Roman (Tomáš Krejčíř), se vážně zraní a Haken se mu bude snažit pomoct. Ovšem rozhodnutí zachránit kolegu se mu stane osudným...