"Když prasklo, že se Jirka od Báry odstěhoval, Martin hned spěchal do Brna za svou přítelkyní Hankou urovnávat vztahy," svěřila Blesku členka štábu, který Ordinaci v růžové zahradě připravuje.

Fotogalerie
1 fotografie


Jiskření mezi Munzarovou a Trnavským se při natáčení ale i po něm prý nedalo přehlédnout. Občas spolu odjížděli autem, v nekonečných prolukách mezi jednotlivými záběry si měli stále co povídat. A z večírku Ordinace dokonce odešli ruku v ruce.

Podle lidí ze štábu mezi nimi došlo i ke krátkému milostnému vzplanutí. "To se nedalo přehlédnout," tvrdí lidé, kteří se pohybují kolem natáčení Ordinace v růžové zahradě.

Přítelkyně vyhrála
Sympatický Trnavský ale dál vystupuje v roli gentlemana a milostný poměr s Munzarovou neustále popírá. "Jsme dobří přátelé," řekl Nedělnímu Blesku.

Ledacos z toho, co se mezi Trnavským a Munzarovou odehrávalo, se pochopitelně doneslo i do moravské metropole Haně Zapletalové. S tou herec už třináct let žije. Martin měl tak doma co vysvětlovat. Posledního půl roku se kvůli Ordinaci vyskytuje víc v Praze než na Moravě a vztahy po mobilu moc nefungují.

Nakonec Trnavský ale situaci podle všeho ustál a dal jasně najevo svou prioritu. Jak sám říká, je jí Hanka, která se kvůli němu dokonce kdysi rozvedla a jejíž dceru Báru zná Trnavský od jejích šesti let. Podle kolegů Trnavského herec určitě nemíní své zázemí obětovat kvůli krátkému románku s Munzarovou.

Na natáčení je teď dost dusno

Martin ostatně v tomto týdnu Nedělnímu Blesku tvrdošíjně opakoval, že s Bárou nejsou milenci. "Bára se nerozvádí kvůli mně," řekl doslova.

Okolo Báry Munzarové teď při natáčení seriálu našlapují všichni po špičkách. Její soukromí se propírá na veřejnosti, což jí prý vyčítají i táta Luděk Munzar a maminka Jana Hlaváčová.

"Bára i Jirka měli hned plnou pusu rozvodu. Mohli trochu vážit slova," míní lidé z jejich okolí. "Až vychladnou, budou třeba litovat."