Muže, který byl označen za příčinu rozchodu jeho seriálové partnerky Barbory Munzarové (36) s Jiřím Dvořákem (41). Sám Trnavský poměr s Munzarovou ostentativně popírá. Přiznává však, že jeho vztah s Hanou Zapletalovou (40), s níž žije už třináct let, je momentálně na bodu mrazu.

Jak se shodují lidé z natáčecího štábu, protagonisté Ordinace se vzhledem k neskutečnému tempu natáčení dostávají pod tlak, který jejich partneři nejsou schopni ustát. "V případě Trnavského se k tomu přidala ještě vzdálenost. Jeho žena s dcerou Bárou žijí v Brně, on tráví většinu týdne v Praze. Když se k tomu přidá žárlivost a obrovská popularita, kterou účinkování v seriálu přináší, problém je na světě," přiznává jeden z Trnavského blízkých spolupracovníků.

Sám Trnavský odmítá své soukromé potíže jakkoli rozebírat, jen zdůrazňuje, že nijak nesouvisejí s rozchodem jeho seriálové a teď i divadelní partnerky Barbory Munzarové.

"Věci jsou složitější, než vypadají. Chápu, že se tahle teorie nabízí, ale já své trable řešil dávno před Bárou," říká Trnavský.

Osobní krize představitele inženýra Hakena došla dokonce tak daleko, že se rodilý Moravák rozhodl 'uklidit' do Špindlerova Mlýna. "Od ledna tam mám pronajatý byt a budu se snažit vzpamatovat se z toho všeho. S Hanou si od sebe aspoň odpočineme a s odstupem času snad líp poznáme, co dál," dodává Trnavský.