Titul Česká Miss World 2011 získala osmnáctiletá Denisa Domanská z Koryčan. Zvolila ji odborná porota v čele s čestnou předsedkyní Dagmar Havlovou, která ji tak zároveň vyslala na světovou soutěž Miss World.

Titul Miss Earth 2011, kterou vybírali lidé internetovým hlasováním, si odnesla dvaadvacetiletá Šárka Cojocarová ze Svobodných Heřmanic. Jitka Nováčková bude Českou republiku reprezentovat na světové soutěži Miss Universe. "Nečekala jsem to, ale jsem za to moc ráda. Nevím, čím jsem diváky tak zaujala. Vlastně ani nevím, co cítím. Mám smíšené pocity, ale určitě jsem šťastná. Na roli miss se těším," řekla Blesk.cz bezprostředně po svém vítězství osmnáctiletá Jitka Nováčková z Českých Budějovic.

Prozradila nám, že kromě rodičů a bratra jí v publiku karlínského Hudebního divadla držel palce také její přítel, s ním chodí už tři roky. Slavnostní večer byl přehlídkou elegance, krásných dívek a luxusních rób. Moderování se ujala dvojice Petr Vondráček a Dara Rolins, která během večera vystřídala tři modely od světových návrhářů.



Vpravdě světová byla také porota soutěže, jejíž předsedkyní byla Dagmar Havlová. Mezi porotci dále usedl italský lyžař Alberto Tomba, ředitelka soutěže Michaela Maláčová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, které vydává mimo jiné deník Blesk, Libuše Šmuclerová, producent Jaro Slávik, plastický chirurg Jan Měšťák nebo kuchař Emanuel Ridi.

Kromě tří hlavních vítězek byly během večera vyhlášeny také Blesk Česká Miss čtenářů. Tento titul získala Tereza Dobrová (20) z Prahy. Českou Miss internetu se stala Aneta Grabcová (18) a titul Česká Miss posluchačů rádia Frekvence 1 získala Lucie Klukavá (18).

Kdo je Jitka Nováčková?

Věk: 18 let

Míry: 83-68-92

Bydliště: České Budějovice

Největší sexsymboly jsou: Taťiána Vilhelmová, Adriana Lima, Jiří Bartoška, Gerard Buttler

Největší trapas: Když jsem se v prázdném bytě zabouchla na záchodě bez kliky. Vydržela jsem to dvě a půl hodiny, pak je vylomila. Od té doby si i na záchod beru mobil

Nejoblíbenější vtip: Když vejde Chuck Norris do řeky, nebude mokrý. To voda bude Chuck Norris

Nejoblíbenější místo: U řeky v Českých Budějovicích

Nejbláznivější zážitek: V Itálii jsem padala asi 40 m volným pádem

Z čeho má fóbii: Z výšky

Má partnera: Ano, už dva a půl roku

Fotogalerie
67 fotografií