Hleděli na sebe něžnými pohledy, nervozitu zaháněli vzájemným tisknutím ruky, v hledišti se pak na sebe tulili jako dvě hrdličky, tu a tam se políbili. Tak vypadal první společný večer ve společnosti Lucie Králové a Jiřího Šlégra.

Králová nemohla jakožto vítězka Miss ČR z roku 2005 na vyhlášení letošní královny krásy chybět. Všechny uhranula svým ve zlatých šatech nadupaným dekoltem. Kdo však jen chvíli očima na ní spočinul, již se musel mít na pozoru před jejím milencem Šlégrem, který se od své vyvolené nehnul na krok.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Králová hovoří o svém novém příteli Jirkovi Šlégrovi Jan Jedlička

Fotogalerie
11 fotografií

"Je jasné, že mě sem přivedla moje partnerka. Žil jsem spoustu let v severní Americe a musím říct, že v Čechách jsou jedny z nejkrásnějších holek na světě," nechal se slyšet Šlégr. Ten s Královou randí už několik měsíců, přestože ani jeden zatím stále není rozvedený. Vztah však potvrdili teprve před měsícem.

Vyhlášení České Miss 2011 si nenechal ujít ani další nový pár českého showbyznysu, a sice zpěvák a syn moderátora Jana Krause David a misska Aneta Vignerová, která se před Vánoci rozešla se starším podnikatelem Kamilem Bahbouchem, který by jí mohl spíš dělat tatínka…