Zvláštní talent po mámě podědil nejmladší syn Dominik. Ten tak v pouhých čtyřech letech hravě zvládá na své hrudi udržet kovovou medaili i klíče, přesně jako jeho maminka. "Přišli jsme na to náhodně, když jsme si hráli, on to na mně viděl a chtěl to také zkusit. K mému překvapení opravdu takovou schopnost má," řekla Blesk.cz Jaroslava Machová.

Syn se na vystoupení těšil

Machovou tak napadlo, že v semifinále show Talentmania vystoupí se svým synem, že jí během vystoupení bude podávat kovové předměty. Také chtěla, aby také on mohl ukázat před porotou svůj talent. Bohužel to ale nevyšlo a malý Dominik se zklamáním rozbrečel. "Bylo to hrozné, hlavně vůči mému synovi, hrozně se těšil na to, jak vystoupí a uvidí porotu a diváky. Nakonec nám ale pan režisér řekl, že nemůže a mám vystoupit jenom já," řekla nám zklamaně Machová.

Režisér pořadu si zřejmě myslel, že Machová svého syna do vystoupení nutí, protože na zkoušce byl unavený a zíval. Tak prý řekl, že než aby se diváci dívali na "otrávené" dítě, tak nebude nic. Do čísla byl tedy zapojen Michal Suchánek, který magnetické lady podával klíče a další předměty.

"Byla jsem z toho smutná, udělali z toho nakonec estrádní show a můj syn mezitím plakal v zákulisí. Dokonce jsem uvažovala o tom, že nevystoupím vůbec," řekla Blesk.cz Machová. Navíc vystupovala v duelu proti akrobatické dvojici dědečka s vnučkou Eliškou. "Bylo to nespravedlivé, mohl ten duel být vyrovnanější, kdybych tam měla také své dítě," uzavřela Magnetická lady.

Fotogalerie
6 fotografií