Moderátor Leoš Mareš si v sobotu vyzkoušel, jaké to je být jedním z Cheerleaders. Mareše skupina vyzvedla do pětimetrové výška a držela ve vzduchu pět minut. Leoš tak musel vstup a rozhovor odmoderovat v napjaté situaci. Všichni mohli vidět, jak se mu třepou kolena, a nervozita v hlase byla také slyšet. Habera na adresu moderátora pronesl, že má nakakáno a na tom něco opravdu bylo.

Mareš měl nakakáno, ale držel se!

Mareš naštěstí vše překonal bez úhony, ale ke konci ke zranění nebylo zas tak daleko. Leoš chtěl z frajeřiny předvést seskok, ale během vtipkování a úsměvů do kamer ztratil rovnováhu a podlomila se mu kolena! Naštěstí ho kluci ze skupina JNS Cheerleaders, kteří postoupili do finále, chytili.

Mareše ale museli nejdříve hodně přemlouvat, nechtěl si totiž na vlastní kůži vyzkoušet to, co předvedla Adela Banášová v jednom z předchozích kol Talentmanie. Adelu si vybral klaun, aby si mu sedla na ramena a poté s ní jezdil jako večerníček na jednokolce.

Během večera diváky bavilo duo Mr.GS, které předvedlo holé pupky. Toto číslo je asi jejich oblíbené. Polonazí se totiž promenádují na různých akcích. Jednou to bylo v roce 2006 v Nymburku, poté v roce 2007, když uváděli Mr. a Miss Fitness. Kluci ale od té doby pěkně ztučněli, takže jsme bohužel nemohli obdivovat jejich sílu. Spíše tak pozorovat rosolovitá těla a povislé prsní svaly.

Zaujal vás tento článek? Podpořte Blesk.cz v hlasování o Křišťálovou Lupu 2010 v kategorii Média - všeobecná. Děkujeme.

Fotogalerie
7 fotografií