Jak se vám dnešní díl Talentmanie líbil? Diskutujte pod článkem!

22:56 Moderátor Leoš Mareš rychle ukončil show, trochu se nám to protáhlo. Dnešní Talentmania končí a s ní i ONLINE přenos Blesk.cz. Na shledanou příště!

22:55 Nejvíce hlasů dostal Jiří Berousek ml.

22:54 Kdo se stane za dnešní večer absolutním vítězem? Bude to Hybrid 's Crew, Iveta Hejduková, Jiří Berousek ml., Two Voices nebo JNS Cheerleaders?


22:52 Do finále postupují JNS Cheerleaders!

JNS Cheerleaders vyzývají Mareše, aby šel nahoru.
Autor: Reprofoto TV Nova

22:50 Kdo tedy postoupí? Odborníci tipují Cheerleaders.

22:47 Porota není výkonem tak nadšená jako s Cheerleaders.

22:45 Mažoretky Dixie předvedly standardní výkon, oblečeny jako letušky.

22:43 Mareš chtěl na závěr předvést flip dopředu, to se mu ale nepodařilo. Kolena se mu podlomila dříve, než stačil něco udělat, tanečníci ho tak museli rychle sundat dolů.

22:42 "Mě by muselo házet do vzduchu asi 30 lidí, když jsem si přepočítal svou váhu a porovnal to s váhou holek," řekl na vystoupení Genzer.

22:40 Mareš už je nahoře. Kluci ze skupiny ho drží během rozhovoru s porotou za nohy. Mareš je tak ve čtyřmetrové výšce. "Ty máš trochu nakakáno, že," ptá se Habera Mareše. Leoš vyslovil přání, že by chtěl už dolů.

22:39 Cheerleaders chtějí Mareše vyzvednout do vzduchu. Mareš se ale brání, nechce dopadnout jako Adela Banášová.

22:38 Vystoupení Cheerleaders bylo famózní! Možná to bude i tím, že jsou několikanásobní mistři Evropy.

22:37 Poslední duel večera bude mezi JNS Cheerleaders a mažoretkami Dixie.


22:34 Do finále postupují Two Voices! Diváci jim poslali 80% ze všech hlasů. Romanovi jenom 20%.

Do finále postoupily zpěvačky z dua Two Voices.
Autor: Reprofoto TV Nova

22:30 Podle odborníků postoupí jednoznačně Two Voices.

22:22 Mareš se za zpěvačky omluvil, když tvrdily, že je slovenský fotbal v háji! A to Slováci postoupili letos na mistrovství světa. "To my jsme v háji, ale Slováci ne," sdělil pro Two Voices překvapivou informaci Mareš. "Kdyby nebylo Leoše, nikdo by si ničeho nevšiml," řekla jedna ze zpěvaček. No, myslíme, že tohle byl přešlap velký a možná se zpěvačkám slovenští diváci odvděčí tím, že jim nepošlou hlasy.

22:20 "Byly jste originální a přesný," řekl Troška, který na sebe prozradil i to, že ho fotbal vůbec nebaví a ani na něj nekouká. Přijde mu to nudné.

22:15 Nyní trochu z jiného soudku. Zpívají skvělé zpěvačky z dua Two Voices, které se rozhodly, že podpoří svou písní o fotbale český a slovenský tým.

22:13 "Hele, Bean byl dobrej," řekl Suchánek, který si společně s Genzerem zaimitoval známé politiky. Suchánek Václava Klause a Genzer Miloše Zemana. Romana svým vystoupením skoro předčili!

22:12 "Já jsem se potěšil," uzavřel hodnocení poroty Troška.

22:10 "Podle mě to byla velmi dlouhá a trapná show ze sedmdesátýho, to by zde nemělo vůbec nic dělat," řekl Habera svůj názor na vystoupení Romana. "To ani nebyla Halina Pawlovská, ale extrovertní gay, nevím, nelíbilo se mi to," přidala kritiku Banášová.

22:07 Roman imituje Miroslava Donutila z filmu Černí baroni, kde hrál šišlajícího majora. Do vystoupení se zapojil i Michal Suchánek. Poté přišla na řadu svérázná Halina Pawlovská, politik Miloš Zeman a herec Luděk Sobota.

22:06 Roman začíná s imitováním oblíbeného vtipálka Mr. Beana. Ke svému vystoupení si přibral i známého medvídka, se kterým Mr. Bean každý večer usíná v posteli.

22:04 Roman Kopelec postoupil do semifinále na základě nejvyššího počtu hlasů, které dostal na internetu.

22:03 Další duel je složený z imitátora Romana Kopelce a pěveckého dua Two Voices.


22:00 Do finále postoupil žonglér Jiří Berousek ml.

Jiří Berousek ml. postoupil do finále.
Autor: Reprofoto TV Nova

21:55 Odborníci se shodli, že do finále by měl postoupit Jiří Berousek.

21:49 Od Jiřího Berouska a Genzera se diváci dozvěděli, co znamená ukázat na někoho slona s bílýma ušima. Genzer vstal, vytáhl kapsy z kalhot a začal si rozepínat poklopec... Aha, tak takhle vypadá slon s bílýma ušima! Berousek si totiž na tento nejapný žert vzpomněl, když je byl v cirkusu navštívit Genzer a toto číslo ukazoval jeho sestře.

21:47 Podle Banášové by Troška mohl být hlavní krmič medvědů a nemusel by se jich ani bát, kvůli své zarostlé image.

21:45 "To já jsem tě ani neporodila a byla jsem na tebe hrdá," řekla Banášová v reakci na medailonek, kde Jiřího chválil jeho otec. "Jsi úžasný a těším se na to, až budeš žonglovat s medvědy," prohlásila Banášová v narážce na chov medvědů rodiny Berouskových.

21:40 Nejprve žonglování s pochodněmi poté s tenisovými raketami vše za drsné hudby skupiny Prodigy. Jiří s tetováním a svaly na rukou působí jako drsný chlápek.

21:38 Nyní se nám představí pokračovatel cirkusového rodu Berousků. Jiří se v cirkusu narodil a chtěl by tam i skončit.

21:34 "Odmítám hodnotit basketbalisty, v deváté třídě jsem měřil 137 cm a táta mě dal na basket v domnění, že vyrostu a já jim celou dobu musel čučet na bradavky," pobavil svou historkou diváky Suchánek.

21:33 Troška ocenil Martinův talent, podle něj to totiž není jen otázka cviku a drilu.

21:31 "Jediné, co mi na té show vadilo, byla ta hrozná hudba jako z autodromu. To bych musela mít v sobě nějaký alkohol, abych ji snesla," řekla se smíchem Banášová.

21:30 Martin Leco předvedl místy trošku nudnou show s basketbalovými míči.

21:24 Nyní nás čeká duel v žonglování. Jiří Berousek ml. s tenisovými raketami a basketbalový žonglér Martin Leco.


21:23 Do finále postoupila Iveta Hejduková!

Iveta zazpívala Ave Maria.
Autor: Reprofoto TV Nova

21:21 Podle odborníků na sázky do finále postoupí operní zpěvačka Iveta Hejduková.

21:09 Genzer se Suchánkem využili přítomnost Beat boxerů, aby předvedli své číslo. Suchánek začal jakoby Genzera mlátit pěstí, poté ho polil vodou a nakonec jej odpráskl pistolí. Vše za zvuků beatu. Jenže, Suchánek ho vodou polít vůbec neměl, špatně si vyložil slova moderátora Mareše. Ten na něj křičel: "Pokrop ho!" Jenže tím myslel, aby ho pokropil náboji ze samopalu a ne vodou ze sklenice.

21:07 "Působili jste na mě jako podmaz velmi příjemné zpěvačky," řekla Banášová. Habera jejich vystoupení sice ocenil, ale nijak ho nenadchnulo.

21:06 "Déle než pět minut bych vás nevydržel poslouchat," poznamenal kriticky Troška.

21:02 Beat box show v podání formace Johny Týpek a Tiny Beat nemá chybu. Můžeme vidět ukázky písní z filmu Striptýz a Titanik, které zpívá Vladimíra Krčková, a k tomu do pozadí kluci tvoří beat box.

20:55 Porotě se její výkon velmi líbil. "Ty nejtěžší místa jste zvládla excelentně, ale ty lehké jste nezvládla, operní zpěv je velmi těžká disciplína. Ale tím, že se tím vůbec neživíte, tak klobouk dolů," prohlásil Habera.

20:52 Iveta zpívá Ave Maria velmi vysokým hlasem, až nám to skoro rve ušní bubínky.

20:50 Moderátor Leoš Mareš se trochu řečnicky zamotal. Když řekl, jiná ves jiná pes. Správně by to mělo být každý pes jiná ves! Mareš si svou chybu sice uvědomil, ale přešel to s úsměvem.

20:48 Další duel večera Iveta Hejduková a formace Johny Týpek Tiny Beat.


20:47 Do finále postoupili Patrik a Zdeněk z Hybrid's Crew!

Kluci z Hybrid 'Crew dali do vystoupení všechno.
Autor: Reprofoto TV Nova

20:46 Podle odborníků postoupí Hybrid 's Crew s jejich electric boogie.

20:45 Postoupí Patrik se Zdeňkem z Hybrid's Crew nebo břišní tanečnice Anna?

20:35 No to snad ne! Šok pro všechny! Genzer se Suchánkem se objevili v sultánském oblečení a předvedli břišní tanec! "Já můžu tančit nahoře bez," prohlásil Genzer. No, pohled na jejich poloobnažená těla nebyl oku lichotivý, ale pobavil.

Suchánek se za své tělo trochu styděl.
Autor: Reprofoto TV Nova

20:34 Troškovi se Anna velmi líbí. "Až budu točit vnučku Angeliky, tak si tě tam obsadím," začal Troška s jeho oblíbeným obsazováním do snového filmu.

20:33 Adela si vyžádala, aby jí Anna předvedla sólo břišní pohyby jen pro ni.

20:32 Z Anny vypadlo, že lidé, kteří jí dlouze tleskají a pískají, jsou její spolužáci.

20:30 Anna okouzlila diváky břišním tancem a zlatým úborem. Haberovi se její tanec velmi líbil, ale má proti sobě velkou konkurenci, tak si není jist, jestli postoupí.

20:26 Genzer kluky vyzkoušel z baletních pozic, protože všichni tři navštěvovali hodiny baletu. Suchánek chtěl ukázat pozici 69. Tomuto chlípnému vtipu se zasmál jen Mareš. Genzer se na Suchánka podíval s velkými rozpaky.

20:23 Adela už se těší, až si jejich vystoupení pustí na Youtube. Troška upozornil na to, že mají v electric boogie silného konkurenta a to Matúše Pišného. "Lepší tanečníky, jako jste vy dva, jsem ještě neviděl," řekl Habera.

20:20 Kluci ze skupiny Hybrid 's Crew nadchli diváky, kteří je odměnili obrovským aplausem a dívky křikem. Mareš jejich vystoupení ohodnotil jako světové.

20:18 První duel večera budou tanečníci Hybrid´s Crew, kteří zatančí ve stylu electric boogie, a břišní tanečnice Anna Mária Mitrová.


20:17 Duo Mr.GS je opět dobře naladěno a těší se na hodnocení. "Je to velmi důležitá a zásadní věc, není to lehké," řekl s ironií v hlase Michal Suchánek.

20:16 Mareš se také pochlubil divákům, že viděl Pala Haberu v posilovně polonahého a má prý svaly vyrýsované.

20:15 Moderátor pogratuloval Adele Banášové k její úspěšné show na TV Markíza Adela show. Ta měla tento týden rekordní sledovanost.

20:14 Mareš má na sobě kostkovanou košili s pruhovanou kravatou, opravdu zajímavá kombinace. Marešovi se stýská po domácím štrůdlu, který minulý týden donesl Zdeněk Troška.

20:05 Po představení soutěžících Leošem Marešem bylo vysílání přerušené reklamou. Má to snad nějaký důvod? Nebo se Nova rozhodla dát více reklam do vysílání talentové show?

Fotogalerie
35 fotografií

20:02 Jaká vystoupení nás čekají dnes večer?

1) Operní pěvkyně Iveta Hejduková
2) Několikanásobní mistři Evropy JNS Cheerleaders
3) Mažoretky z Havířova Dixie
4) Martin Leco alias Dat´s da show ukáže show s basketbalovými míči
5) Žonglér s tenisovými raketami Jiří Berousek ml.
6) Formace Johny Týpek Tiny Beat a jejich beatboxová show
7) Hybrid´s Crew zatančí ve stylu electric boogie
8) Břišní tanečnice Anna Mária Mitrová
9) Imitátor Roman Kopelec
10) Pěvecké duo Two Voices

20:00 Dobrý večer milí čtenáři serveru Blesk.cz. Vítáme vás u dalšího ONLINE přenosu show Talentmania. Přejeme příjemnou zábavu.