Útulný úkryt

Skleněné výplně zastřešené terasy poskytují pohodlný výhled na okolní zahradu a pevná střecha nad hlavou zase útulný úkryt za každého počasí. Před slunečními paprsky vás ochání integrovaný stínící systém instalovaný pod střechou. Před nechtěnými zraky sousedů vás zase ochrání screeny v bočních a čelních stěnách. Navíc je možné zastřešení vytápět, klimatizovat nebo si jej vybavit samostatným vchodem pro domácí mazlíčky.

Jak nekupovat zajíce v pytli?

Na letošním veletrhu FOR ARCH v pražských Letňanech, který se koná od 17.– 21. 9. 2019, bude představena unikátní novinka na českém trhu. Na veletrhu si budete moci prohlédnout funkčnost prvního terasového zastřešení české výroby s rozsuvnou střechou Pergola Sky. Díky průhledné rozsuvné střeše zůstává zachován solární systém celkového prostoru terasy. Průhledná střecha zároveň umožňuje pronikat přirozenému dennímu světlu do přilehlých místností. Naopak protisluneční clona teplotu na terase i přilehlých místnostech snižuje a zabraňuje nadměrnému přehřívání.  Střešní panely lze otevřít do 50 % celkové plochy. Výplně jsou vyrobeny z vysoce odolného polykarbonátu proti poškrábání nebo z polokaleného skla. Nadčasový design a kvalitní materiály zajišťují dlouholetou životnost. Unikátní novinku na veletrhu najdete v expozici ALUKOV a.s., specialista na zastřešování, výrobce a prodejce bude v HALE 5 B na stánku 09 a 013.

Protisluneční clona teplotu na terase i přilehlých místnostech snižuje a zabraňuje nadměrnému přehřívání
Autor: ALUKOV a.s.

Prohlédnout si můžete i přesuvné rámové stěny

Druhou prezentovanou novinkou z vývojového centra společnosti ALUKOV a.s. bude nový systém přesuvných rámových stěn. Použitelný je jako vhodný doplněk zastřešení teras Pergola Sky a Alukov Pergola nebo do téměř jakéhokoli stavebního otvoru či konstrukce. Přesuvné rámové stěny jsou charakteristické vyšším komfortem posunu a úrovní těsnění. Druhou alternativou jsou bezrámové přesuvné stěny, vyznačují se celoskleněnými výplněmi pro plný požitek a čistý výhled z okolí terasy.

Nový systém přesuvných rámových stěn
Autor: ALUKOV a.s.

Prohlédnout si budete moci i stále žádanější pevnou hliníkovou konstrukci terasového zastřešení s celoskleněnou výplní Alukov Pergola, ale také vyhledávaný typ posuvných zastřešení řady Corso Ultima.

Stále žádanější pevnou hliníkovou konstrukci terasového zastřešení
Autor: ALUKOV a.s.

Chraňte svůj bazén

Kromě terasy je potřeba chránit také bazén na zahradě. ALUKOV a.s. již 24 let vyrábí a montuje špičková bazénová zastřešení. Zastřešením si zajistíte teplejší a čistou vodu v chladnějších obdobích. Novinkou je bazénové zastřešení na míru s elektrickým posunem Terra Prime. U výrobků ALUKOV jde vždy o kombinaci špičkových technologií, zručného zpracování materiálu a vkusného designu vhodného právě na vaši terasu nebo zahradu.

Bazénové zastřešení na míru s elektrickým posunem Terra Prime
Autor: ALUKOV a.s.

Využijte veletržní akci: montáž zdarma. O co jde?

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě, funkčnosti a designu zastřešení teras a bazénů na veletrh FOR ARCH nebo do showroomů společnosti ALUKOV.  Zkušení obchodníci vám poradí s výběrem vhodného typu, barvy i rozměrů. Nechte se inspirovat více než 24letými zkušenostmi z mnoha realizací nejen v ČR, ale také v zahraničí.

Po dobu veletrhu si společnost ALUKOV navíc připravila zvýhodněnou nabídku: pro terasová zastřešení Corso, Pergola Sky a Alukov Pergola montáž zdarma a na bazénová zastřešení (mimo řady Azure) speciální veletržní slevu 5 %. Více na www.alukov.cz.