V naprostém utajení se skupina precizně vycvičených žoldáků, specialistů pro různé typy boje, vydává na nebezpečnou misi do Latinské Ameriky. Jejich úkolem je svrhnout místního krvavého diktátora.

Jejich plán ale bojkotuje neznámý zrádce. Pro bojovníky, které ztvárnili kromě výše jmenovaných například Jason Statham (38), Terry Crews (42), Jet Li (47) nebo Mickey Rourke (54), začíná nelítostný boj o život. Vyhrát totiž může jen jeden. Každá postava má navíc svou image, pár hlášek, ultimátní zbraň a nezaměnitelný styl.

Ukázky z filmu Nepostradatelní
Autor: hce.cz

Perličky

1. Stallone je známý odmítáním trikového dotváření scén na počítači. Při natáčení filmu tedy pochopitelně vyžadoval, aby vše bylo reálné a naživo.

2. Pro svůj snímek si Stallone velmi přál získat světovou elitu akčního filmu a další významné osobnosti. Zvažoval i účast hvězd jako Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Scott Atkinson, Kurt Russell, Steven Seagal a Jackie Chan. Někteří odmítli, jiní byli postupně z výběru vyloučeni.

Ukázky z filmu Nepostradatelní
Autor: hce.cz

3. Stallone byl při natáčení snímku The Expendables: Postradatelní několikrát zraněn. Nejvážnější byl úraz krční páteře, který si přivodil ve filmovém souboji s populární wrestlingovou hvězdou Stevem Austinem (46). Po tomto těžkém zranění se musel Rambo podrobit operaci a lékaři mu poškozený krční obratel vyztužili kovovou destičkou.

Na akční thriller se můžete v českých kinech těšit od 19. srpna.