Willis se měl v show rozpovídat hlavně o svém novém filmu Red, ale první co, se hned po jeho příchodu řešilo, byla rudá pokrývka hlavy z pravé hovězí flákoty! "Je to masová paruka," prohodil k moderátorovi Willis. "Inspiroval jsem se tou ... jak se vlastně jmenuje? Aha ano, Lady GaGa. Jsem její velký fanoušek," zasmál se.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis v show Latermanna s hovězí pokrývkou na hlavě. Youtube.com

Poté začal všem vysvětlovat, jaké výhody spočívají v nošení masa na hlavě. Masová paruka je ale také konzumní. Proto Willis neváhal a vzal si s sebou sůl, pepř, paličku na maso a vidličku a začal s přípravou. Okořenil si vršek hlavy a nabídl jej moderátorovi. Ten si k překvapení všech kousek z hlavy herce vzal a dokonce ochutnal, pak ale musel rychle odejít do zákulisí, aby kus syrového masa vyplivnul. Willis mu za to zatleskal ve stoje a rozhodně nečekal, že moderátor projeví takovou odvahu.

Americký herec Bruce Willis není jediným, kdo se nechal inspirovat hovězím kostýmem kontroverzní zpěvačky Lady GaGa. Například herečka Kate Walsh známá ze seriálu Chirurgové měla na sobě, zase v jiné americké talkshow Jaye Lena, šaty ze sushi. Zřejmě se tak trend mít šaty z potravin rozmohl celým Hollywoodem.

Fotogalerie
3 fotografie