Režisér Todd Phillips jím navázal na svůj hit z roku 2009 Pařba ve Vegas a natočil ho se stejnými hrdiny. A tak Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) se vydávají do Thajska na Stuovu svatbu. Přátelům se však před ní opět vše vymkne z rukou a v exotickém prostředí se probudí na neznámém místě plní šrámů po prožité noci. Pomalu, dílek za dílkem, skládají své noční kroky a dovídají se, co se všechno dělo.

Ukázky z filmu Pařba v Bangkoku
Autor: Warnerbros

Jeden z nich má oholenou hlavu, druhý na tváři rozbolavělé tetování a v míse vody naleznou useknutý prst. Na cestě "zpět" se k nim přidá opice. Pátrání po stopách jejich dobrodružství lemují ruští drogoví dealeři, buddhistický mnich a také záhadná kriminální figurka v podání Paula Giamattiho. Producenti nakonec do pokračování opět obsadili Mika Tysona.

Ukázky z filmu Pařba v Bangkoku
Autor: Warnerbros

Snímek vznikal v horkém a vlhkém klimatu historického Bangkoku; tamní vedoucí lokací musel zajistit povolení od více než dvou stovek úřadů a stovek obchodů. Nakonec se filmaři jako první dostali i do restaurace Sirocco umístěné v 63. patře jednoho z moderních hotelů.

Ukázky z filmu Pařba v Bangkoku
Autor: Warnerbros

Ve filmu se objeví více akčních scén než v Pařbě ve Vegas a ke slovu se dostali i kaskadéři. Závěrečné titulky doprovázejí jako v prvním dílu filmové fotografie hlavních hrdinů, kteří se předháněli v nápadech, jak má být kdo zachycen.