Podle zdrojů citovaných stanicí NBC News prý tvůrci Sheenovi nabídli, aby se do seriálu vrátil. Podle nepotvrzených zpráv z počátku týdne výkonný ředitel CBS Leslie Moonves o Sheenově návratu jednal také s výkonným producentem seriálu Chuckem Lorrem, do nějž se kontroverzní herec často navážel.

Server The Hollywood Reporter uvedl, že herec se minulý týden setkal s vysokými představiteli konkurenčního kanálu Fox. Na internetové síti Twitter pak podle agentury Reuters záhadně napsal "možná nějaké nové doupě...? Liška a Čaroděj? epopej". Zprávu doprovázelo logo televize Fox (liška).

Fotogalerie
9 fotografií

Podle Reuters nebylo jasné, zda se Sheen k roli starého mládence v jednom z nejpopulárnějších komediálních seriálů USA bude chtít vrátit. Warner Bros. a Lorreho před dvěma týdny zažaloval o 100 milionů dolarů (1,77 miliardy korun), které chce jako náhradu své mzdy a platů dalších lidí, kteří se na seriálu podíleli. Zprávy o jeho návratu žádná ze stran nekomentovala.

Spolupráci s Sheenem společnost Warner Bros. s okamžitou platností přerušila 7. března. Pro ni i CBS je přitom pořad zlatý důl. Podle odhadů serveru Forbes.com z minulého týdne seriál za půl hodiny vysílání na reklamách vydělal asi 2,89 milionu dolarů (skoro 50 milionů korun).

Na rozhodnutí, v jakém obsazení se bude další řada seriálu vysílat, mají tvůrci seriálu asi šest týdnů. Podzimní vysílací schéma má televize inzerentům představit 18. května.