Její milovaní pak na jejím instagramovém účtu napsali dojemné rozloučení: "Byla jsi inspirací tolika lidem na celém světě. Byla jsi módní ikonou, úžasnou dcerou, matkou a kamarádkou. Tvůj odchod nám zlomil srdce. Ale víme, že nyní už nebudeš trpět a můžeš v klidu odpočívat. Do nebe se dostal anděl. Navždy tě budeme milovat."

Rodriguez oznámila svým fanouškům zprávu o tom, že má rakovinu žaludku v pokročilém stádiu, vloni v listopadu s hashtagem #FUCKyoucancer. Vše dokumentovala na svém Instagramu. Ztrátu vlasů po chemoterapii, úzkost a nejistotu, které léčbu doprovázely... I když bojovala se zákeřnou nemocí, stejně dennodenně zvládala přidávat fotky svých vyšperkovaných inspirativních outfitů, byla v kontaktu se svou instarodinou, která ji podporovala, jak jen mohla.

"Naučte se užívat si i ty maličkosti ve svém životě, jako je vaše schopnost cítit, vidět a dotýkat se. Jsme tak posedlí tím, co máme na sobě, že zapomínáme milovat svou kůži. Najděte si více času na to, abyste milovali každičký kousek toho originálního já, jakým jste právě VY, " napsala.

V srpnu svým fanouškům sdělila, že končí s chemoterapií, ale stále zůstávala pozitivní a věřila, že krutou nemoc zdolá. "Končím s chemoterapií, protože nefungovala tak, jak jsem očekávala. Rozhodla jsem se raději strávit zbývající čas s milovanými, přáteli a rodinou, a mít pokud možno co nejmenší bolesti. "

Fanoušci jí i po její smrti nepřestávají děkovat za to, jak byla inspirativní a originální, za to, že se s nimi podělila o svůj těžký úděl. Jeden z nich jí vzkázal: "Do nebe přišel opravdu stylový anděl. Tvá duše a tvé kouzlo budou žít věčně díky těm, které jsi ovlivnila a inspirovala. Milujeme tě."

Další dodává: "Co na ní nejvíc obdivuji, je to, že se dokázala světu svěřit se svou nemocí a podělila se s námi o svůj boj. Tušila, že se její čas naplnil, ale to, s jakou grácií s námi celou nelehkou situaci sdílela, je neuvěřitelné."

Fotogalerie
36 fotografií