Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skandál pohřebáků: Tělo nechali v autě, odešli na festival!

Lidský hyenismus: Ředitelé pohřební služby nechali tělo seniorky několik hodin ve voze bez chlazení a šli se bavit na festival! (Ilustrační foto)
Lidský hyenismus: Ředitelé pohřební služby nechali tělo seniorky několik hodin ve voze bez chlazení a šli se bavit na festival! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: rc - 
11. září 2018
10:27

Lidská bezohlednost nezná mezí. Manželé Terry a Shirley Goater, ředitelé pohřební služby, nechali tělo zesnulé seniorky Judith Newman několik hodin v nechlazeném voze a odešli se bavit na festival!

„Jsou naprosto bez respektu. Takhle byste se nechovali ani ke psovi, to, co nedokážu pochopit, je, že ji nechali ve voze, zatímco šli na festival,“ řekla pro The Norhtern Daily Leader Dianne Chappell, dcera zesnulé Judith Newman.

Shirley a Terry Goater, ředitelé pohřební služby, tělo Judith Newman vyzvedli v pečovatelském domě a přes noc ho nechali ve voze. Tehdy však ve voze bylo ještě zapnuté chlazení. Druhý den se však dvojice vydala na populární Pomerančový festival a tělo zesnulé seniorky nechali ještě ve voze. Ovšem dvojice předtím, než se vydala slavit, vypnula v dodávce chlazení. Tělo tam leželo dalších několik hodin.

Manželé si však stojí za tím, že neudělali nic špatného. „Měli jsme plány na sobotu, tak jsme odešli a nechali ji v autě a poté, co jsme se vrátili domů, o čtyři hodiny později, jsme pokračovali do márnice. Klimatizace byla v pořádku, když jsme odešli a je povoleno zanechat tělo osm hodin bez chlazení,“ řekla Goater pro Metro.uk. Rodina je však pobouřena a manželé po incidentu odešli do důchodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání