Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední cesta plzeňského boháče a Kajínkova kamaráda Bohumila D. (†31): Pohřeb v růžové

Autor: Matouš Voldřich - 
15. září 2018
05:00

Růžová limuzína, rockové šlágry, množství smutečních hostů a agresivní ochranka. Tak se v plzeňském krematoriu loučili včera pozůstalí a přátelé s Bohumilem D. (†31). Ten minulý týden společně se třemi Thajci zemřel po zřícení vrtulníku.

Růžová limuzína, se kterou plzeňský podnikatel a místní boháč Bohumil D. přejel v roce 2015 přes Karlův most, ho doprovodila i k tomu duhovému. Přes ten už přešel sám. Vůz stál přímo před smuteční síní v areálu hřbitova, kam běžně auta nejezdí. „Nikdy jsem tady neviděla parkovat žádné auto, normálně pozůstalí chodí pěšky,“ komentovala žena na hřbitově přítomnost řady luxusních vozů.

Hodinu před pohřbem se park v okolí obřadní síně začal plnit hosty v extravagantních oblecích a celý funus připomínal začátek velkého bujarého večírku. Smuteční kapela začala s vypalovačkami. Kolemjdoucí se zastavovali, nechyběli ani tací, kteří tančili. To už kapela hrála příznačnou poslední písničku „Born To Be Wild“, tedy Zrozen k divokosti. V tu chvíli začala ochranka vytlačovat kolemjdoucí z okolí krematoria. Samotného obřadu se zúčastnila asi stovka lidí, řada hostů se do síně vůbec nedostala. Před vstupem do ní totiž musel každý ukázat pozvánku.

Vycistimvse ( 30. ledna 2019 02:03 )

Jak čtu tyto nevhodné komentáře tak opravdu nechápu, v jaké době žiju. Soudite tu nekoho kdo už tu bohužel s náma není a koho vůbec neznáte,nebo jen z doslechu .Je jasné že v dnešní době se úspěch neodpousti a mnozí lidé to tu take dávají dosti na jevo . Proč třeba v dalších článcích místo těchto hnusnych komentářů někdo nenapíše o těch dobrých věcech který B.D dělal,komu pomahal ,a o co vse se zaslozil. Mohu říci že B.D byl opravdu velmi hodný a v jádru dobrý chlap.

pinkfloyd23455 ( 16. září 2018 06:53 )

ty trotle z baldova ja mam bydliště v rio de janeiru jestli koko..te viš kde to leži

gabreta ( 16. září 2018 02:49 )

Zvláštní, že mně úmrtí ani pohřeb toho frajera nerozbrečel!!

karelhlavaty ( 15. září 2018 22:26 )

Holt žádný Doubek neroste do nebe...

kurioko ( 15. září 2018 14:49 )

 Neznám, nevim a ty velké miliony vydělal v kolébce. Teda asi. 😎

Zobrazit celou diskusi