V 10 hodin dopoledne ve Velké obřadní síni krematoria v pražských Strašnicích začalo poslední rozloučení s Martinem Baťhou, kterému kamarádi neřekli jinak než modeláček. Do první lavice zaplněné síně usedla zdrcená rodina. Katafalk s ostatky barmana, který podlehl dlouhodobé nemoci, byl obložený věnci, květinami a nechyběla ani lahev s nápojem.

Na světle hnědé rakvi byl položený věnec z bílých květů, kterému dominovala stuha s nápisy - S láskou, tvá kočí. Je zřejmé, že to je vzkaz od jeho přítelkyně.

Když se na sociální síti objevilo, že Martin už není mezi námi, desítky jeho kolegů i ze zahraničí napsaly kondolenci nebo vzpomínku na společně strávené chvíle.

„R.I.P kamaráde, bylo mi ctí s tebou dělat a učit se od tebe!!! Obrovská ztráta pro starou barmanskou rodinu." „Brácho, tenhle tvůj úsměv od ucha k uchu mi zůstane navždy v paměti! Pusu." „Bylo mi ctí spolupracovat a poznat „modeláčka" R.I.P. Martin Baťha." „Ač stařec, brečím, díky ti Martine za všechny dny s tebou strávené, tvůj učitel a kamarád, Miloš Tretter."

Fotogalerie
14 fotografií