Bývalé partnery spojily dvě tragédie. Nejprve v pátek maminka Borhyové Alena (60) oznámila, že jí zemřel otec. Následně v pondělí přišla další rána. Zemřel otec Michala Hrdličky Václav (†56), který byl přitom ještě před měsícem a půl přítomen na svatbě svého syna s tenistkou Karolínou Plíškovou (26) v Monaku.

„Táto, děkuji Ti za vše! Budu se snažit ze všech sil, abys na mě byl pyšnej,“ poslal prostřednictvím sociálních sítí vzkaz tátovi do nebe bývalý sporťák TV Nova. Netruchlí ale jen on, nýbrž i jeho maminka Ivana a sourozenci Tomáš a Tereza.

Smutná je zřejmě i Michalova dcera Linda, která přišla záhy po sobě o pradědečka z maminčiny strany i dědečka Václava, u kterého v Jesenici u Prahy trávila dřív hodně času.

Důvod jeho úmrtí sice pozůstalí neprozradili, ovšem podle informací deníku Aha! měl Hrdlička údajně bojovat s rakovinou prostaty. Se zákeřnou chorobou měl zápolit už minimálně od října loňského roku a v poslední době měl takové bolesti, že mu je museli tlumit i morfinem.

VIDEO: Borhyová zazářila v rudé a vynesla šperky od bývalých partnerů: Od současného milence nic!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová zazářila v rudé a vynesla šperky od bývalých partnerů: Od současného milence nic! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
67 fotografií