Než manželé oznámili konec manželství na sociální síti, dohodli se na majetkovém vyrovnání. Tomáš Plekanec jí podle našeho zdroje nabídl, že jí nechá byt na Kavčích horách v hodnotě 25 milionů korun a k tomu dalších pět milionů v hotovosti. Dále uvedl, že bude platit veškeré náklady na děti a bude posílat alimenty ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně na oba syny.

Na povrch pak vypluly dva rozdílné dopisy od Plekance na adresu Vondráčkové prostřednictvím právníka. V jednom stálo, že Plekanec nabízí Lucii alimenty ve výši 25 tisíc Kč na oba syny, ve druhém ale bylo, že nabízí celkem 60 tisíc na kluky plus veškeré další náklady s nimi spojené.

Podle podnikatele Františka Vondráčka, který je Lucčin vzdálený příbuzný, je ale Plekanec pěkný kolenovrt, který obrací každý dolar. „Nikdy nekoupil Lucii ani auto. Ani když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou. Musela ty malé děti vláčet pěšky. Ona je ale skromná, říkala vždy, že chodí ráda pěšky. Dokonce když si jednou z bankomatu vybrala o tisíc dolarů víc na běžné potřeby, bylo hodně zle,“ prozradil Blesk.cz Vondráček, který je z Plekancova chování naprosto v šoku.

Lucie podle svého příbuzného celou dobu manželství ani netušila, kolik její manžel vydělává. „Nedozvěděla se ani, kolik je peněz na účtech nebo kde jsou jaké nemovitosti. Je to velice milá a skromná holka, rozhodně ne žádná zlatokopka,“ podotkl František Vondráček, který Lucii logicky vidí jen v tom nejlepším světle. Jestli Lucie věděla, nebo nevěděla, kolik Tomáš vydělává, ví nakonec jen ona sama. Částka 380 milionů korun (po zdanění), kterou vydělal za dobu jejich manželství, je veřejně dostupná informace, kterou si může každý dohledat na internetu.

Tak nebo tak se zpěvačka nakonec rozhodla nechat rozvést v Kanadě, kde by mohla na rozvodu vydělat o dost více než v Česku, kde na vlastní žádost před svatbou s hokejistou uzavřela předmanželskou smlouvu. Také proto tam i se syny odletěla a chce tam zůstat, aby kluci dál mohli chodit do místní školy a školky. Hokejista jí proto sehnal dům kousek od svého bydliště, kdy nyní Lucie žije se syny. „Nájem jí ale zaplatil jen do 1. listopadu. Pak se má vrátit do Čech, přitom tam kluci chodí do školy a školky a Lucie tam má práci,“ sdělil Vondráček. Jak to nakonec mezi slavným párem dopadne, je zatím ve hvězdách.

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií