Vždyť jen během sedmiletého manželství Plekanec vydělal 380 milionů korun čistého, pořídil tři byty, auta... Jak Blesk zjistil, Lucie a Tomáš před sňatkem v roce 2011 uzavřeli předmanželskou smlouvu. Ta by mohla sehrát při porcování majetku důležitou roli.

A to podle dostupných informací i v případě, že rozvod skutečně proběhne v Kanadě, což údajně ještě ale není tak úplně jisté. Navzdory tomu Plekanec podle informací z okolí slavného páru nakousl téma „dohoda“, jenže Vondráčková prý o téhle „nabídce“ nechtěla nic slyšet.

Proč se nechce dohodnout? Proč se chce rozvádět v Kanadě? Proč si tam najala právničku? Protože věří, že tam dostane více peněz než v Česku,“ míní zdroj. Sám Plekanec ve svém vyjádření napsal: „Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis,“ naznačil připravenost své manželky k následující bitvě Plekanec. Sama Lucie nicméně uvedla, že podpis prý přidala den poté. Tak nebo tak je jisté, že už musela mít vše promyšlené dopředu.

Lucie Vondráčková totiž byla podle informací Blesku na otočku v Montrealu, kde rozvodové papíry skutečně podepsala a podle všeho tím získala pro následující rozvod výhodu, která by jí mohla ukrojit více z peněz, které hokejista za mořem vydělal.

Fotogalerie
52 fotografií