Hudebník se po boku výtvarnice dost změnil. Nemluvě o tom, že kvůli ní po letech opustil manželku Dádu Patrasovou (62), kterou pak ani nepozval na oslavu vlastního jubilea. Ale nechal si narůst strniště a navíc nyní čím dál víc obráží společenské akce a někdy i takové, kde by ho možná nikdo nečekal.

Na konci července se dvojice ukázala v Rezidenci velvyslankyně Marockého království, ve středu večer pak Felix vyvedl Lucii dokonce i na večírek diplomatického zastoupení Jižní Koreje v restauraci Como pražského hotelu Jalta.

Saxofonista zde opět předvedl, že jeho vášeň k mladší partnerce zatím stále neochladla. V průběhu večera se k ní nadšeně tiskl a ruku měl přitom odloženou na zadečku Gelemové. Ani u stolu nenechal ruce v klidu a pro změnu rejdil na stehně brunetky. Ona se ale jeho projevům lásky nijak nebránila, naopak se zářivě usmívala, podala svému partnerovi ruku či ho něžně pohladila po hlavě.

Vztah Slováčka s výtvarnicí přitom praskl už v roce 2015, kdy je fotografové několikrát přistihli spolu a leckdy i při vášnivé líbačce. Ani o tři roky později ale jiskra očividně nezhasla. Ovšem Felix se vždy takto důvěrně choval i k Dádě, se kterou je stále ženatý. Zřejmě si prostě nemůže pomoct!

VIDEO: Lucii vzal Felix dokonce i do Itálie za hrabětem Martuccim!

 

Fotogalerie
67 fotografií